SZS: Bojkot opozicije dok se ne ispune uslovi za fer izbore

Ostavite komentar


  1. Tako je ??? Ucestvovati na izborima pod presijom SNS batinasa,“paradrzavnih kadrova“ koji su uposleni u poslednjih 6 godina samo da bi sluzili kim jong AVavavav-u !! Ne !!Sa svim zahtevima treba otici u Brisel i predociti evropskoj administraciji da se od njih ocekuje da „privole“ svog miljenika da postuje medjunarodne norme i standarde !! Uveren sam da oni (EU) znaju sta se ovde desava al’ zbog svojih ekonomskih i geopolitickih razloga gledaju kroz prste ovom nasem diktatoru !!

  2. Bice nam bolje samo kad na vlast dodje neko ko ce prethodnima pregledati imovinske karte (i njihove uze i sire familije, ljubavnica, advokata itd), ko ce oduzeti sve za sta nema podataka i strpati ih u zatvor zbog utaje poreza i ako treba, cak oduzeti im i gradjanska prava. A onda napraviti sluzbe u interesu i zastiti naroda i drzave, a ne jednog covjeka i klike na vlasti. I onda ni oni nece moci besomucno krasti kso ovs faraonska svita.
    Ali bojim se da to sadasnja opozicija ne moze. Nazalost. I da je za to potrebna kriticna masa u obicnom coveku. A nama, obicnim malim gradjanima, svaki dan je sve gore i gore

  3. Ako očekujete glasove iz trsteničke opštine, sklonite Miroslava Aleksića, on će prvi da opstruiše zakon o poreklu imovine kada dođete na vlast.

  4. Komedija! Žale se ambasadama koje su i dovele SNS na vlast, žale se EU, koja podržava SNS dokle god prodaje KiM, žale se parlamentu, gde je većina SNS….

    Lud zbunjenog!

  5. Tzv. opozicija u ovakvim teskim trenucima treba da podrzi vlast i da nastupimo jedinstveno. Kad prodju problemi sa Srbima na Kosovu, da se bori oko unutrasnje politike. A oni sve suprotno. Za cije interese onda oni rade?

    1. Bravo decko. 3 indeksna poena za objavljen komentar na danasu, osim ako vam se sistem bodovanja nije promenio zbog teske situacije na Kosovu.
      Ko kaže da SNS ne poštuje list danas?! Najviše poena botovi dobijaju ako im se objavi komentar na danasovom sajtu. Svaka čast danase!

    2. Tako je, brate Bojane! Prvo da se reše problemi sa Srbima. A posebno sa Srbima koji podržavaju Ramuševu vladu, oni su ipak u najvećim problemima, iako su na Kosovu nešto malo češće nego ja..

    1. Interesantan komentar bota iz partije koja je sa svojom kosovskom ispostavom zvanom Srpska lista sa Hardinajem zajedno napravila kosovsku vladu.

  6. To se sve moze ali potrebna je da se ispune svi ovi uslovi:
    – potpuno novi vodja te nove politicke snage – ala Djokovic, Serbedzija, Ana Ivanovic Milan Panic formata
    – potpuna osuda politike Srbije 90-ih i pravno procesiranje svih upletenih sto ukjucuje ceo sadasnji politicki vrh Srbije
    – revizija privatizacije PKB, BORa Zelezare NISa i robija za korumpirane srpske politicare a sa druge strane tuzba protiv stranih mesetara i ponistavanje tih za srbiju plackaskih robovlasnickih ugovora
    – jasan plan za organizovan povratak dijaspore u maticu koja bi donela domace investicije i profesionalizam koji su uslovi za napredak drustva
    – priznanje Kosova, ogradjivanje od ratova u bivsim YU republikama koji su bili interni gradjanski ratovi gde se Srbija nije mesala za razliku od Hrvatske na primer.
    – Prodaja svih privrednih subjekata (Telekom EPS itd plus Bor PKB zelezara koje su prodate u namestenim tenderima nezakonito za vreme SNS) na javnim transparentnim tenderima.
    – totalna stednja na svim nivoima vlasti prepolovljivanjem broja dleegata u parlamentu i nadole u svim skupstinama do mesne zajednice
    -zabrana nabavke sluzbenih drzavnih vozila koja nisu domace proizvodnje ukljucujuci i precednika – sve mora biti domace (Fiat zastava itd) da bui se pokrenula domaca proizvodnja raznih vidova vozila
    – momentalan ulazak u NATO istog dana nakon sto se izvrsi smena vlasti
    – garantovanje verskih i ljudskih sloboda u smislu odmah upucenja poziva za posetu Papi
    – – rusenje bespravne gradnje gde je ugrozen javni interes a za ostalo drakonske kazne ili robija 5 godina

  7. podrška za bojkot izbora. treba razmisliti i o bojkotu skupštine obzirom da je pod blokadom vučića već godinu dana nema logike ići tamo i davati im legitimitet. neka objašnjavaju kad odu u svet zašto je opozicija izvan svih institucija kad su tako pametni.
    i vreme je da malo i u drugim gradovima pokrenete narod, siguran sam da bi i u NS i Nišu narod izašao u velikom broju a mora se to raditi i u ostalim gradovima bez obzira koliko će ljudi izaći na ulice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.