SZS u pismu EP: Bavite se tehnikom, ne onim što se u Srbiji dešava svaki dan

Ostavite komentar


  1. A šta se dešava?? Dešava se to da ste svaki dan u sve gorem položaju po pitanju rejtinga, jer građani vide kakvi ste.

    1. Čine sve što mogu u naboljem ličnom interesu te stoga ne treba biti tako strog prema opoziciji. Trenutno su na vlasti u eu desničari i od njih neće biti pomoći – to tvrdim pod punom moralno-materijalnom odgovornošću. Zato uzdajmo se u se i u svoje kljuse. Nemojmo samo kukumavčiti nad svojom zlehudom sudbinom i obijati pragove eu/us – uveliko smo dosadili tamo i Bogu i Vragu – nego ići u narod i širiti naše opoziciono slovo ljubve da se tako izrazim. Od vrata do vrata dok ne dođemo do kritične mase – to je teži put ali i jedini koji će imati efekta. Ako neko misli da će doći na vlast posle 2-3 mitinga sa ekstremno bednim odzivom građana taj se vara – nego lenčuge u opoziciji da malo zasuku rukave i da se ne plaše da isprljaju svoju 7-8 hiljada eura vrednu odeću u nekoj seoskoj kaljuzi – samo to je put do uspeha inače av će vladati večno. Borimo se istniom koja je na našoj strani i pbeda nam je zagarantovana !

    2. Ma jeste “ milena „… sns gradjani vide “ SVE “ ( ali ne smeju ni rec da izgovore jer “ lete “ sa posla bez miloosti ) kao kod Lukacenka , Vladimira i “ bratije “ prema kojima vas “ vozi “ Aca starom Skodom

  2. EU zelí da preko Vucica “resi” problém Kosova.Ostalo ih NE INTERESUJE !!!

  3. Svi znamo u cemu je stvar, a zaobilazimo resenje i po uputstvu Njega „malo se pravimo blesavi“. Sva resenja koja se predlazu su opciona i nisu predvidjene kaznene odredbe za njihovo krsenje. Recimo da je propisan bezuslovan zatvor od 2 godine za svakog ko se unutar kruga od 200 m od izbornog mesta nadje sa spiskom glasaca, to bi jedan problem resilo. I tako redom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.