SZS: Upad izvršitelja i policije u TV Naša dokaz duplih standarda vlasti

Ostavite komentar


          1. Vi ste,botine,nadmasili one iz SNS!Cak vas prepoznam.Dok su botovi iz SNS suvoparni,ko policijski izvestaji iz 70-ih,vi ste puni mrznje i hejta!Vi ste preuzeli botovanje.Evo prm-Kada se danas pustila vest o bojkotu,od vas niko nije mogao doci na komentar.Nije cudo,dragi Djiki je uveo botovanje u SRB.Napadate one koji nisu za bojkot,npr.Cedu,Canka(oni kada su protesvovali,vi niste bili ni u planu).Uskoro cete i Trifunovica proglasiti za laznu opoziciju.Izvinite,moralne gromade,a ko ste vi?

  1. Jedino što saznajemo iz ovoga je da je Srbija pravna država u u kojoj zakon važi za sve.

    1. Za sve isto osim za Pink, Hepi, O2 , Prvu, Studio B i ostale medije ukljucujuci i pisane i internet koji podrzavaju Vucica… Osim Nase i ponekad N1 od onih koje mogu da gledam nista drugo i nisu mediji vec propagandno zabavna masina vlasti za zatupljivanje.

  2. Ovo nije drzava nego mafijasko udruzenje koje pljacka unistava i smanjuje sopstveni narod od 1987 sve do danas uz neke kratke pauze.
    Cik da neko kritikuje vlast javno i ugasio ga je.

  3. Jel belezi neki tuzilac sta ovo radi Vucic i njegova vlast!? Oni nam se smeju u lice i govore nam: Sta nam mozete, imamo i duple arsine!!!!

  4. Pa ako nisu plaćali porez treba da im oduzmu opremu, to podržavam državu, potpuno, nisu plaćali račune tako i treba. To podržavam da ne maltretiraju samo građane već i druge ne platiše.

  5. A izvrsitelji dosli zbog masnih kolaca… o da, paz’ da ne poverujem. Zna se iz kog razloga dolaze.

  6. Još jedan u nizu dokaza da sloboda medija u Srbiji jednostavno ne postoji. Na stranu što je ta kompanija od koje oni potražuju 5 miliona ugašena a ova što drži TV je potpuno nova kompanija.

Ostavite komentar


Politika

Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje: Od srdačnog susreta sa Olenom Zelenskom do predavanja u Ruskom domu 8

Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje: Od srdačnog susreta sa Olenom Zelenskom do predavanja u Ruskom domu

"Spoljna politika predsednika Srbije podseća na Guliverova putovanja u kojima je Aleksandar Vučić kapetan broda koga nose talasi i koji ne vidi svetionike. I u tim nadolazećim talsima treba tumačiti i Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje, gde jednog dana ima srdačan susret sa suprugom ukrajinskog predsednika Olenom Zelenskom i ministrom spoljnih poslova Ukrajine Dmitrom Kulebom, a već sutradan pokajnički sastanak sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a dva dana kasnije i predavanje u Ruskom domu na temu "Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda". Sve kako bi se potvrdilo da Srbija ne menja svoj stav prema Rusiji", smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.