SZS: Zloupotreba imena “1 od 5 miliona” u izlasku na Vučićeve izbore

Ostavite komentar


  1. Da bas ces bojkotom da srusis Vucica,Podrzavam omladinu kojoj ce se nadam pridruziti i DS i izaci na izbore.Spasite DS.

    1. Bojkot, nego šta. Da bojkot ne brine vlast nebi se toliko trudili da navedu opoziciju da izadje na izbore. Samo naivni i prodane duše će izaći na izbore i dati legitimnost ovoj nakaradnoj vlasti.

    2. Niko normalan nece izaci na vuciceve izbore! Srusicemo to zlo bojkotom ili na ulici, kako god!

  2. A šta ćemo mi, kojih ima preko milion, koji bojkotujemo sve vas – ISTE? Terate nas svojim igranjem bojkota da glasamo za marginalce ili precrtamo izborni listić.

  3. Sad ste vi SzS-ovce kao guske u magli.Treba vas pustit još malo da se pljujete medjusobom,i tako pokažete da se u stvari više mrzite,nego što mrzite Vučića, a onda…ostaviti cenzus 5%,pa bi ste se tek onda dohvatili za guše.

    1. Ja od danas “ BOJKOTUJEM i “ ljubisu “ i sve njegove “ argumente “ jer je “ nepopravljiv “ ( osim mozda u Lazi ) i pored svih nasih dobro namernih pokusaja “ ne ide pa ne ide “ mada bih mogao da se izrazim “ da vise ne pucam na ambulantu “ …pametnim dosta …

    2. Bilo bi vam pametnije da prvo pogledate u svoje dvoriste. A nas normalne da pustite da vas bojkotujemo.. Sta vas kosta da vas bojkotujemo ako imamo ispod 5% kao sto kazete… Da je slika potpuno drugacija i da nam je podrska preko 40% dokazuju vasa koprcanja oko datuma izbora, oko toga ko ce izaci na izbore ko ce vam biti opozicija… VAS PROBLEM SA BOJKOTOM JE MNOGO VECI

  4. Setite se izdaje SPO-a i Vuka Draškovića, držao je na Trgu transparent „Ko izda taj je pizda“, pa kako je prošao, kombi, rezervna SNS stranka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.