Tači: Do kraja godine formiranje vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. Ubacivanje Crnogoraca kao manjinske zajednice (i ako ih po popisu ima svega 9 i slovima devetoro) Hašim Tači je u dogovoru sa Milom su mislili da miniraju srpske glasove. Iznenađenje sa Srpskom Listom i Gorancima koji su uvek za razliku od Crnogoraca i Bošnjaka bili uz Srbe – tačno polovina je protiv ustavnih promena. SAD i EU su za formiranje VK samo kroz ustavne promene.

  2. Vojska Kosova vec postoji u praksi. Predsednik Kosova Hashim Thaci joj zeli samo dati zvanican naziv..Gospodin Thaci je izrastao u zrelog politicara i dobrog vizionara. Stvorila ga je Miloseviceva uskogruda suluda politika koja je zavadila narod Srbije sa svim okolnim narodima i drzavama. .

  3. @Donald

    A ti si kao neki bot "gospodina" Tacija? I kako placa Taci? Burek stize na vreme? I sta kazes, ""vizionar", pa sto ne igra onda LOTO? I jos nesto, vi Albanci ste se mogli vaditi na Milosevica tamo negde krajem 90-tih proslog veka – Taci je proizvod neizivljenog albanskog nacional-sovinizma i samo toga.

  4. @Donald

    Samo ako ste vi Albanci sa tom vasom politikom, u ljubavi sa svima. Makedonci, Grci… Svi vas prosto obozavaju. Hasim Taci je ratni zlocinac odgovoran za proterivanje i ubijanje ljudi a to sto ga velicas govori pre svega o tebi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.