Tači: Građani Kosova gube strpljenje zbog viza

Ostavite komentar


  1. a mozda da evropi uvedete embargo na belo..ili organe..eventualno na lako naoruzanje..

  2. Moyda ti i Haradinaj gubite strpljenje jer se ne vidi resenje za KiM u bliskoj buducnosti a vi ste mislili da cete to odmah resiti, ali ne pitate se samo vi Siptari!

  3. oni gube strpljenje sa Evropom a svi mi gubimo strpljenje sa njima (Šiptarima). U svakom slučaju Evropa će imati Albance kakve zaslužuje.

  4. Tači, ti i tvoja kamarila ste najveća kočnica srpskom narodu na putu ka EU!!!

  5. Gradjani ne gube strpljenje to je njegov licni stav. Kosovo nikada nece biti nezavisna drzava, ono je sastavni deo Srbije i tu nema dalje.

  6. ko normalan pogotovo ozbiljan politicar moze ozbiljno shvatiti ovog coveka koji ima zlocinastu proslost i verovatno kupljenu diplomu nekog fakulteta ako ga uopste ima i koji zamislja da je politicar , njegove izjave vredjaju svacije dostojanstvo i zdrav razum

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.