Tači i Krasnići sutra pred Specijalnim sudom, Đukanović kao mogući svedok

Ostavite komentar


  1. Novina Danas bi trebala pomno da prati tok sudjenja koji pocinje danas u Hagu , trebala bi da izvestava da bi nasi ljudi koji su pretrpeli zlocine i koji su izgubili najmilije mogli se javiti tom sudu kao svedoci prvo ce dobiti moralnu satisfakciju, ali dobice i materijalnu, to je javio jutros na Radiju Beograd 1 jedan poznati advokat srpske nacionalsti koji zivi u juznoj pokrajini nase KiM.
    Sto se tice zasticenih svedoka ima dobar predlog, isti taj advokat sa nase juzne pokrajine i kaze da bi neki delovi toka sudjenja mogli biti zatvoreni za javnost. Bas je to veoma pametno.
    Molim da shvate i nasi Siptari iz nase juzne pokrajine znaju da je sve ovo i za njihovu korist, mislim na sudjenjen gde cese saznati mnoge stvari iako mozda sada nema DOVOLJNO dokaza za neke, ako bi malo bolje razmislili videli bi da je i njihova korist u tom sudjenju.
    Na Danasu je da pomogne napacanemo narodu i zivima i mrtvima sa KiM,
    makar malo.
    Zato sto manje o KOV19, geldam danas u rubrici NOVO preterano ima tekstova o KOV 19 a ovo sa sudjenjem je velika stvar za nase ljude da vas prate i to i za one sa KiM i za ove ljude koji su se preselili zato sto su morali u ostatak Srbije , da se ne boje nicega, obavezno da se jave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.