Tači na konferenciji u Minsku

Ostavite komentar


  1. Pitanje za Redakciju lista Danas: kakva je to uredjivacka politika da Taciju u Minsku posvecujete toliku paznju, a samo uzgred pominjete da ce na istom skupu da ucestvuje premijerka Srbije Ana Brnabic.

      1. Tajvo je stanje bilo u trenutku slanja konentara. Taci je bio u zbiru glavnih vesti i u posebnom izvestaju dat mu je veliki prostor. Informacije o A. Brnabic noje bilo.

    1. Aleksandar PopovicTo samo potvrđuje kolikoje ovaj list“objektivan“. Njima je značajniji predsednik nepostojeće države od premijerke Srbije.

  2. Tači voli da se vozika i da leti, mada nije kasno i da leti sa svake pozicije koja ga podiže u visine.

  3. Znam, Tači je pozvan na bezbednoj konferenciji kao primer kako ne treba da se radi? Sigurno je to u pitanju.

  4. Bez mira izmedju Srba i albanaca nematrajnog mira na Balkanu. A to donosi samo istinski komprimis izmedju dva naroda.

  5. Intresuje me kako je takozvani presednik usao na teritoriju Belorusije kad ova drzava ni po koju cenu ne prizaje nezavisnos Kosova i Metohije???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.