Tači: Srbi bili saglasni da se formira vojska Kosova

Ostavite komentar


  1. Kako da ne, Srbi sa Kosova su kao ludi bez "vojske rep. kosova", nego isto tako, u razgovoru sa Albancima sa Kosova svi su protiv nekakve albanske drzave na Kosovu, protiv su otcepljenja, granica ali su uplaseni i pod pretnjama te samo zato izjavljuju da su veliki pobornici "nezavisne drzave kosova" iako licno misle sasvim suprotno.

  2. Tako se bori za svoj narod,a ne da ga pljacka ko Srpska jos kad cujem na tv onog eksperta lopova vlahovica koji jos pali i zari on predvodi lopovski ekonomski sAmit na kopaoniku ha ha ha dno dna od drzave,pa on zadnjih 18 godina samo sisa drzavu koliko je samo za radio izdavanjem lokala javnim preduzecima Koje je te iste lokole kupio sta mislite,to je sitno za krupne tu fba bi imala posao

  3. Poznajući veoma dobro Albance, posebno njihove političare koji predstavljaju sublimat tog kolektivnog karaktera, kada bi gospodin Tači u januaru mesecu izjavio da smo iu godišnjem dobu koje se zove zima, uzeo bih kalendar da proverim da li je to zaista tako. Ko može da poveruje ovim ljudima, pitanje je sad? Da li ima još nekoga u Srbiji koji, uopšte, obraća pažnju na njihove reči? Sve je laž gospodo?! Kada to shvatimo, kada shvatimo na koji način funkcioniše albanski teror, biće nam puno lakše da sa njima pregovaramo i razgovaramo. Ovako, deset puta mogu da nas prevedu preko iste vode žedne a da mi posle toga za svoju žedj krivimo Dobricu ili Slobodana. Ne govorim o njihovoj slabosti, to je, ustvari, moć. Bio sam dečak, kada sam u vozu "naleteo" na neku ekskurziju albanske srednje škoel i čuo divne stihove koje su, zajedno sa profesorima prevali astohovi su se završavali refrenom "Ta ći non Car Dušon". Od tada su svoju mizičku nadarenost samo usavršili. Tako da i ova Tačijeva "pesma" ispevana na isti "kalup" .

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.