Tači za Independent: Vučić je veoma teška osoba za pregovore

Ostavite komentar


    1. Tea:Da bi Kosovo bilo nečiji partner onda ono mora da bude država. Međutim Kosovo neće nikada postati država jer to neće priznati Srbija.

  1. Naravno da je težak zato što je za razliku od Vas obrazovan, inteligentan i uvek korak ispred i sve to radi sa puno energije i ljubavi prema svojoj otadžbini.

    1. Boban:Naravno da je težak jer ne pristaje na nikakve pritiske i ucene.

  2. Cuj 20000 silovanih Albanki,koja glupost i igranje sa ozbiljnim cinjenicama i brojkama.Neozbiljan isto kao i oni koji su ga stvorili.Ali ciljevi su im veoma ostvarivi i ozbiljni ako se Srbi ne probude i prekinu pregovore za sva vremena!Kosovo je Srbija.Bilo,bice i ostace!

    1. Pa posto je glupost hajmo da onda istrazujemo da li je to tacno, hajde da nadzemo ko su ti ‘heroji’ koji su ubili 12 000 civila medju njima zene i dece. Zasto se bezi iz ove teme. On kaze „Nećemo bežati, nećemo se stideti, suočićemo se sa tim i uveren sam da ćemo ga prevazići dostojanstveno i sa integritetom.’ dok Srpski ‘heroji’ se krili kao pacovi.Zasto se ne predaju i kazu sta se desilo.

  3. Naravno da je težak kada neće da igra kako Tači svira,jer bi Tači da uzne sve ,

  4. Vučić štiti interese Srbije i od toga ne odustaje bez obzira na sve pritiske i ucene.Upravo zbog toga jeon težak pregovarač.

  5. Stav Srbije je uvek isti sto se tice KiM, dijalog i mirno resenje, Pristina je ta koja koci sve pregovore.

  6. Ocito da su prethodni pregovaraci bili slabi pa ste navikli da dobijate sta vam padne na pamet iz bilo kakav vid postovanja sporazuma koji su itekako obavezni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.