Tači: ZSO reprodukcija RS

Ostavite komentar


  1. Ko sa arnautima tikve sadi o glavu mu se obijaju. Koji su dogovor oni, bilo kada ispostovali? Ko je na njih ikada mogao da racuna osim, ako ne drzi dobru batinu u rukama?! Sve sto „reknu“ mogu i da „poreknu“ i to da okom ne trepnu. Ko nije ziveo medju njima ne treba da ide na pregovore?! Koliko godina „vozaju“ srpski pregovaracki tim a da nemaju nikakvih namera da sprovedu ono sto su, kao, prihvatili. Ketmani svetskog ranga. Narod kome je coporativni mentalitet genetski predodredjen. Copor se moze samo ograditi. Pregovori sa takvima su apsolutno beskorisni. Taci i ova njegova izjava su, valjda, „slag na torti“, cak i za one koji su zaostali „u hodu“.

    1. To se kaze. Ko sa opancarima tikve sadi..
      Nego dajte jedan potpis koj ste vi poshtovali.i kao drugo vi razgovarata sa RKS. koja znaci svaki dogovor izmedgju drzave mora se usvojiti u parlamentu.
      Zar niste vi potpisali da cete pronaci 2884 nestalih albanaca? Shto josh niste preuzeli nishta?

  2. Isto tako nema na Kosovu mesta ni za „repubLJiku aLJbansku“, blizu je Albanija pa neka se Taci i drustvo tamo izivljavaju.

    1. Nema mesta u republiku kosova za one koj hoce veliku srbiju.oni mogu u rusiju da dobiju to a ne u kosovu
      Pozdrav od presednika i ministra republike kosova

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.