Tadić: Da sam ja potpisao Briselski sporazum gorela bi Srbija

*Odbio sam ultimatum Angele Merkel i za to platio cenu * Čim se govori o patriotizmu i huška, neko na vlasti sigurno krade
Nekadašnji predsednik odgovorio sadašnjem o tome čija je vlast "predala" Kosovo

Ostavite komentar


  1. Sve je jasno kao dan, sve sto Tadic kao retko odgovoran politicar nije hteo hoce i mora Vucic koji vodi spoljnu politiku liberalnije i od Cede zajedno sa svim NVO……Prava istina o ulozi svih pre Vuciceve " ere" ce kad tada izaci na videlo, sto ce dovesti do ogoljavanja Vuciceve demagogije

  2. Svi oni koji misle da je Tadić vladao Srbijom grdno se varaju. On je praktično imao zavezane ruke jer je bio u koaliciji sa SPS I Dačićem I jedva namaknutu većinu u Parlamentu. Nikada nije imao situaciju koju sada ima Vučić kojem Dačić ruku na srce uopšte nije potreban, ali će ga iskoristiti kad dođe vreme da je on veliki krivac za bilo šta!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.