Tadić: Najveća Milova pobeda bila bi mirna predaja vlasti

Lider SDS i bivši predsednik Srbije, za Danas o izborima u Crnoj Gori i pobedi opozicije

Ostavite komentar


  1. Tadicu,obracaj se Vucicu,nije problem covek kod kojeg se za dva sata znaju rezultati izbora,vec onaj koji krade izbore a ti se blago oglasavas po tom pitanju.

  2. Srpski i crnogorski politicari,osim Djukanovica,jos se vrte u gacama Milosevica.E sad svi balkanski politicari jesu podlozni korupciji,pa tako i Djukanovic.Dok je Djukanovic,recimo i kao kurumpirani politicar,gurao Crnu Goru napred i to na korak do EU,u NATO,ostali balkanski politicari guralji su svoje zemlje ili prema Rusiji ilji prema Kini i Turskoj.To je ogromna razljika i kvaljitet koji ima Djukanovic,naspram ostalih i vas Tadicu i ako voljite da se pokazete u drugom svetlu.

    1. Još se Broz nije ni ohladio,a vi ste se digli još ’81.god. na proleće“Kosovo Republjika“,gdje je tada bio Milošević? I šta ti misliš Hajro da li don Milo treba da prizna izborni gubitak?

      1. To sto sam kazao na komentaru nema blage veze sa Brozom i Kosovo Republjika.Vezano sa Milom ,DPS je pobednik(35.1%) i nema zasto da priznaje nikakav izborni gubitak(matematika brojki i bojkota je nesto sasvim drugo).Ovaj izrod Abazovic postao miljenik(do juce siptarsko deriste) preko noci za Amfilohija i srpske partije koje su protiv nezavisnosti Crne Gore.

  3. Tadić je apsolutno u pravu. Za narod Crne Gore i Srbije bi bilo najbolje da su se Milo i Tadić mnogo ranije sreli na snimanju nekog drugog filma..

  4. Milim vas odgovorite mi: Cime je gdin Tadic zasluzio intervju u kome se OPET mesa u poslove druge drzave? Covek koji je uz Kostunicu (potpomognut tatinim idejama) zdusno radio PROTIV osamostaljenja Crne Gore? Covek koji je protivustavno „skratio“ mandat da bi kao protivustavni predsednik DS uticao na izbore? Covek koji je najzasluzniji za tragediju zvanu SNS koja nam je nametnuta. Potrajalo bi nabrajanje svih njegovih politickig gresaka. Ono sto me najvise nervira je to sto BAS NIJEDNU nije priznao, vec i dalje glumi nekog lidera.

    1. Dokle ćeš profesorko da braniš najgoreg diktatora u posleratnoj Evropi. Ti bi i Hitlera podržala ako bi zakljućila da radi protiv bilo kakvog srpskog interesa.

  5. Skolski primjer kako oporavak od gubitka vlasti djeluje blagotvorno na psihu i mozak.

  6. Potpuno tacno kaze gospodin Tadic . Ne priznavanje pobede drugih na fer izborima samo moze govoriti o nerazumnosti osobe koja se suprotstavlja volji gradjana koji su izasli na izbore pa makar to bio i gospodin Djukanovic , ne samo sto to znaci nerazumnost vec znaci da takva osoba ne zeli dobro ni svojoj drzavi , nema opravdanja za bilo kakav izgovor onih koji su izgubili izbore . Najvaznije da se sada slusa sta o svemu misli gospodin Krivokapic kao i sta dalje . Retko pametan covek kojeg su izbori iznedrili , naravno da ih ima jos , ali gospodin Krivokapic je po mom ukusu onoga kakav treba da bude onaj koji predvodi jednu drzavu i narod te drzave . Sledeca stvar je primena zakona bez izuzetka .

  7. „glasine da se nude ogromne svote novca pojedinim poslanicima opozicije da priđu DPS-u“ ??? pa vi ste ozbiljna novina a mislio sam i za Borista isto. Kako se tako nesto nesto prenosi kad se jos ne zna ni ko su poslanici ? uzme pare i sklone ga sa liste …

  8. Jasno je da je Tadić orudje Zapada. Po kom osnovu se on meša u unutrašnje stvari Crne Gore? Nijedan kredibilni politi;ar to sebi ne bi smeo da doyvoli.

    1. Pa reci to i za Edi Ramu, Komšića, Vlasija i mnoge druge koji ovih dana ubedjuju Abazovića da se „opameti“ pa će tvoje mišljenje biti rkedibilno

  9. Tadić „slučajno“ prećutkuje zašto je Milo podržao Nikolića i Vučića 2012. godine. Zato što je upravo Tadićeva agresivna, anticrnogorska politika dovela do toga. Između ostalog je i na taj, posredni, način zapravo Tadić doprineo da se ovi sadašnji dokopaju vlasti.

    1. Tadic je poreklom Crnogorac, uvek je vodio miroljubivu politiku prema zemljama regiona, neuporedivo sa, recimo, Djukanovicem, koji je otpocetka svoju politicku egzistenciju zasnivao na huskanju na medjunacionalne sukobe.

      1. Ma hajde, priča za malu decu. Znamo šta je pričao i radio „Tadić Crnogorac“ i njegovi pomoćnici kao npr. Jeremić. Bilo je tu i puzajućih diverzija protiv Crne Gore, ali i onih otvorenijih. Jel išao u CG sa patrijarhom baš pred jedne izbore, tamo agitovao za prosrpske stranke itd., što ni Vučić sad nije radio (bar ne tako otvoreno). Tu priču o Tadiću regionalnom „mirotvorcu“ ne možete da prodate nigde van Srbije…

          1. Zlo je u oku koje u svemu vidi zlo, kaže poslovica. Gde ste vi u komentaru videli „mržnju prema Srbima“ (osim u vašim očima)? Opisati jednu nacionalističku politiku koju određeni krugovi u Srbiji vode protiv Crne Gore je vama „mržnja prema Srbima“? To nema veze sa pameću i u našim se krajevima zove lupetanje…

  10. ako da bog da i ovaj zavrsi tamo gde mu je mesto,ustaje narod polako protiv ovih hohstaplera

  11. Lik, koji je svojim cinjenjem i necinjenjem rasturio DS, doveo crveno crnu koaliciju na vlast u Srbiji i iza sebe ostavio gomilu stetnih afera i sistemske korupcije komentarise CG. Sodoma i gomora.

  12. Političari su uvek političari..ovde nedostaju državnici, političara ima 7 miliona u Srbiji.

  13. Ajde Borise obasni malo. Zasto bi Milo predao vlast? On je presednik jos 2 godine, a ovo nisu bili izbori za predsednika. Njegova sranka je na ovim izborima dobila najveci broj glasova i pobedila. Šta ti ustvari pričaš.

    1. Pa sa tim glasovima njegova sranka može da se slika. On sam je priznao poraz, a ti ga ne priznaješ. Uz to, sam je kao premijer sredio da predsednik CG ima samo protokolarnu funkciju. Ni o čemu se ne pita u državi, osim ako je on predsednik. A on bi i kao direktor pošte, dok je DPS na vasti, držao sve u rukama. Ovako će uskoro biti obezvlašćen a verovatno i obezslobodjen

  14. Djukanovic je uvek bio trn u oku srpskim politicarima kako Kostunici tako i Tadicu. Mislim da je Djukanovic uradio pet puta vise za CG nego Kostunica i Tadic zajedno i to oni ne mogu da podnesu . Tadiceve parole i Kosovo i EU samo su bile prazne price a Kostunicina vlada je imala najvise spornih privatizacije , tako da njih dvojica nemaju da se pohvale ni sa cim. Ovo je cista ljubomora Tadica kad vidi da je Djukanovic uveo zemlju u Nato i sve je blizi EU , svestan da je on mnogo sposobniji od njega .

    1. Djukanović je najgori autokrata u istoriji Evrope posle 1945. Pokrao je celu državu, strpao milione evra u džepove svojoj sestri, bratu, sinu i eliti iz njegove hunte. I još imaš obraza da ga štitiš.

    2. Bravo za komentar. Čista zavist i zluradost, ništa drugo. Raduju se što je Milo pao, ali, za razliku od pomenutih, Milo je još politički živ, ko zna kako će to dalje ići u Crnoj Gori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.