Tadić posetio Mariniku Tepić: Kao bivši predsednik pozvaću međunarodnu zajednicu da se uključi u rešavanje problema sloma demokratije u Srbije

Ostavite komentar


  1. Titula bi trebalo da bude mnogo duža – kao bivši, katastrofalno neuspešno političar, koji je uveo u stranku i promovisao najgore od najgorih (Krla, Jelenu Trivan, Šapića, Jeremića, Anu Hrustanović, koji je istovremeno bio predsednik države i Demokrayske stranke, koji se 2012 kandidovao treći put (a po ustavu je maksimum 2 puta), koji je više puta od 2012 štetio opoziciji samostalnim izlaskom na izbore – izvinjavam se, povlačim u duboku ilegalu, prestajem sa svakom vrstom politike i javnog životai obećavam da više nijednu izjavu neću dati nijednom mediju.
    Još jednom – praštajte, mnogo sam grešio…

  2. Sve ovo sa sigurnim glasom sa zaokruživanje pa slikanje pa stoji ispred Čovek koji kaže zaokruži broj ili zaokruži celo ime ili evo ti zelena hemijska,žuta,crna da nebi ti mogao da pošalješ tudju sliku sve je to počelo od DS-a.Verujte mi na reč jer radim u javnom preduzecu i znam kako to funkcioniše i kako ucenjuju sad je ovaj to samo usavršio.Prema tome baš gosp.Tadić je jedan od tvoraca ovakvog sistema i sa ovima iz Srpske pravo glasa i pozive su dobili i kad je on bio zato što mi je žena odande pa znam.

  3. E vala samo da ne dođe dosožuta demokratija jel znamo kako je Srbija prošla kad nam je Zapad uterao demokratiju koja je razorila zemlju a ministri borili iz stranih ambasada

  4. Gospodin Tadic je imao ne mali uticaj na formiranke SNS-a, njihovo jacanje i kasnije dolazak na vlast. Takodje pod njegovim liderstvom DS kao najjaca demokrtska stranka pocinje da se osipa i slabi do marginale. Skolovan elokventan, prijatnog izgleda, ali demagog vrlo diskutabilnih namera koji razara svaki zdrav pokusaj politickog ukrunjavanja i otpora ovoj vlasti. Pod ruku sa Milicom Zavetnicom koja je Trojanski konj desnice, tako je i on centra i gradjanske opcije.

  5. Tadicu divno je sa tvoje strane sto si posetio ovde divne ljude koji se bore za sve nas pa i vas opoziciju, kada bi bar sve kolege opozicionati otisli da posete svoje kolege a ne da se kriju i izigravaju ljutnju zbog izbora. Trebali bi svi vi opozicionari da odete i do studenata nase bidicnosti i nase nade.

  6. Meni je istinski žao svakog čoveka koji ne vodi računa o svom zdravlju . Zar ne shvata da može da se razboli zbog nečijeg hira ruslačkog, a Tadiću bi poručio da se jednom okane politike i da ode negde da se odmara da se priseća njegove vladavine

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.