Tadić posetio Mariniku Tepić: Kao bivši predsednik pozvaću međunarodnu zajednicu da se uključi u rešavanje problema sloma demokratije u Srbije 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić i članovi predsedništva SDS Dragoslav Šumarac i Milica Slijepčević posetili su danas u Skupštini Srbije Mariniku Tepić i njene kolege Jelenu Milošević i Branka Miljuša, koji su joj se pridružili u štrajku glađu, saopštila je ta partija.

„Zabrinuti za njihovo zdravlje pozvali smo ih da prekinu štrajk glađu, ali i iskazali solidarnost i pružili punu podršku borbi protiv prekrajanja izborne volje građana.

Njihovo stanje je zabrinjavajuće, ali je za uvažavanje njihova hrabrost i volja da se i na račun sopstvenog zdravlja bore protiv izborne krađe“, rekao je Tadić.

On je dodao i da će i kao bivši predsednik Srbije, ali i kao učesnik na ovim izborima, pozvati međunarodnu zajednicu da se uključi u rešavanje problema sloma demokratije u Srbije.

„Učiniću sve što je u mojoj moći da međunarodna zajednica bude upoznata sa problemom urušavanja demokratije i postizbornim okolnostima u Srbiji, kao i da najozbiljnije konstatuje ugrožavanje zdravlja opozicionara koji štrajkom glađu protestuju protiv izborne krađe i kraha demokratije“, istakao je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari