Trifunović kaže da bojkot nema smisla, Tadić pozvao Obradovića da prekine štrajk

Ostavite komentar


  1. Eto i naseg nezaboravnog Tadica
    Vidi pa to ja nas bivsi poglavar.Tadic mnogo je pobeleo cak ni beleg slabo mu se vidi na glavi da se nije satirao. A kako! Tadic nije u penziju, moguce Vucic mu dao malu prnziju.
    Sad mozda je prilika da se izvuce jos jedna poslanicka plata.Covek ima zakonsko pravo da bude izglasan pa bilo to mesto radara u Skupstini.
    Ono sto je bilo prosloje, mi smo vec zaboravili sta je uradio za Srbiju
    Ako sam doro razumeo on bi da udje u skupstinu i da ponovo nastavi sa bojkotom Skupstine a da prima platu bar za jos 4 god. Sto bre muce coveka da se gnjavi jos. Treba da mu povecaju penziju. Jel veci korist bi imala familija kuci da cuva unucad Jer moracu da se ozbiljno pozabavim da se i ja bavim politikom .
    3.000 glasova za cas eto svi mozemo da idemo u politicare

  2. Bez obzira na sve, zgazile ste obecanje, pljunuli u potpise.. Imao sam neku nadu, vise ne. Sve dok ovaj nece sa onim, plavi nece sa crnim i slicno, Vucic ce biti na vlasti.. Tako da me bas briga za sve vise..

  3. Boris bi „leba bez motike“. Nešto drugo je njemu prazno pa bi da uđe u parlament i prima poslaničku platu ali da ne ide u parlament i zastupa građane već da kuka Evropi kako nema demokratije ne bi li ga oni možda vratili na vlast. Ja ne razumem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.