Tadić: „Srbija protiv nasilja“ vodi prljavu kampanju protiv liste „Dobro jutro Srbijo“

Ostavite komentar


  1. Ти си вала завршио са политиком, биран си, показало се да ниси добар избор. Ми смо га угасили јер смо Вучићу дозволили да дође на власт а не зато што си ти отишао.

  2. Pa sad da li je ta interpretacija baš toliko tačna..MOŽDA JE ŠTOS U TOME da su insistirali na bližoj saradnji, da se ne ponove na ovaj ili onaj način greške iz ranijih izbora? A onda ispade razbijaju koalicije i itd..

  3. U nekoliko navrata sam dobronamerno,,savetovao,, gospodinu Tadiću da se mane politike, ali sad nakon ove izjave njemu treba neko pozvani da da savet.

  4. Aman sklonite se Gdine Tadiću i pustite mlade i neukaljane ljude da vode
    Vaše vreme je davno prošlo onog momenta kad ste se udružili sa I Dačić
    Kad ovako komentarišete može da se pomisli da ste u dogovoru sadasnjim vlastodržačem.
    Ako već ne možete ili nećete da pomognete
    Bolje ćutite.

  5. Gospodine Tadicu , vi kao da radite da aktuelna vlast dobije izbore . Napadate opoziciju pa vas tabloidi citiraju sta ste sve rekli o opoziciji … CISTA SRAMOTA , VI STE OVE ZVERI DOVELI NA VLAST VASIM SAMOVOLJNIM PONASANJEM KOJE JE VUCIC, POSTO JE SNALAZLJIVIJI OD VAS, DOVEO DO TOGA DA JE ON DRZAVA I DA SE SAMO ON ZA SVE PITA. Najbolje je da ne dajete nikakve izjave jer verujte cenzus necete proci sa ovakvim ponasanjem .

  6. Tadić,, napustio sam DS kad si ti napravio vlast sa djavolom, tj. socijalistima. Šta si dobro uradio? Sklanjaj se već jednom. Samo imaš priču.

  7. Pored pozicionih botova sada imamo i opozicione botove koji napadaju starog Botu. Bilo bi bolje kada bi svi komentarisali pročitano umesto što u naprednjačkom maniru, botovski, samo pišu poznate floskule.
    Zamolio bih redakciju Danasa da uputi pitanje „Srbiji protiv nasilja“ zašto su želeli da obore listu „Dobro jutro Beograde“? Zar nije cilj, što čini i ProGlas, da nas što više izađe na izbore? Koji je cilj onakvog glasanja članova Komisije ispred njih? Zar su više za to da u Skupštini grada sedi neki Šapićev umesto Duleta Vujoševića?

  8. Ko se uopste cudi ovoj izjavi. Pa D(J)B, zna se cemu zagrada, je od nastanka napadao iskljucivo Demokrate. Zato su ih i stvorili. Da izigravaju toboz nesto novo, a da u stvari uniste DS. To im je, nazalost, poslo za rukom, pa su onda postali VLAST. Gdin Radulovic je autor najnazadnijeg Zakona o radu u Evropi! Kako Tadic, koji glumi socijaldemokratu moze sa njima, Bog sveti zna. Ali, para vrti gde burgija nece.

  9. umesto da hrabre i tu koaliciju moji liberali je napadaju. steta. na kraju cu bas zbog toga da glasam za djb. ocekivao sam vise hrabrenja izmedju svih opozicionih listi. ili makar da ne gnjave jedni druge

  10. Napred Tadic !!!
    A Srbiji protiv nasilja, ako toliko smeta Tadic i to navodno rasipanje glasova , trebalo je lepo da ispostuje dogovor i da SDS bude u kolaciji sa njima, a ne da izmisljaju neke izgovore, tipa okasnili ste i slicno … E sad gospodo lepo ili navijajte da Tadic ima preko 3%… Ili ce deo njegovih glasova da ode onom protiv koga bi zapravo trebalo da se borite…

  11. Niko ne treba da ga napada, niko ga ne bi ovako dobro ponistavao kao sto to sam zna da uradi. Ako ga je neko zaista uslovljavao da ne sme da govori za medije, imao je pravo…

  12. Davno sam napisao da je Tadićeva, Jovanovićeva Nestorovićeva i sličnih strančica i koalicija, jedina uloga da razvodnjava potencijal realne opozicije i to sve u korist vučiću.
    Ne predju li cenzus ti glasovi odlaze u korist SNSa i čini mi se da će tako i biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.