Tadić: Stotine „Belivuka“ i dalje hara Srbijom

Ostavite komentar


  1. Belivuka i sličan otpad ste stvorili svojom propalom politikom, dok ste bili na vlasti koliko ste samo firmi zatvorili ili burazerski i kumovski prodali, stvorila se nemaština i naravno da je to iznedrilo Belivuka i slične.

  2. Na kvarno ste uzeli vlast 5. oktobra, odnosno pučem i naravno da je to rezultiralo stvaranjem likova kao što su Belivuk i njemu sličnih, koji su smatrali da mogu da rade šta hoće kao što se radilo za vreme vlasti DS-a i nesrećnog DOS-a.

  3. Naravno da ih ima na stotine, oni su produkt vaše neuspešne vladavine i pokvarene kvazi tranzicije firmi iz društvenog u privatnu svojinu.

  4. Pa harali ste i vi žutaći pa vam sada krivo jer ne možete više, ovo je sve posledica vaše neuspešne vladavine koja je ostavila dubokog traga na celokupno društvo.

  5. Da su samo stotine, sigurno ih ima više, čekaju svoj red kod srpske nasilničke stranke (sns).

  6. Jedan od tih je i Boris, ali iz drugog ugla. On je unistio Srbiju, za vreme njegovog mandata. Sramota me je sto je bio na celu Srbije, a sada prica, prica, sve je unistio. Od njegove privatizacije, i njegovog Vlahovica, diktatora za privatizaciju, unistio nas je. Zato idi u misiju rupu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.