Tadić: Svi ministri su manje ili više nagrađeni za neki kriminal

Lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije, za Danas o vlasti i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Kad novinar svim silama želi da ponizi Vučića pa počne da se razbacuje „pametnim“ pitanjima. A lepi Bora to dosoli! Gde li je to novinarka vežbala? Na ubrzanom kursu prizemne propagande? O, zemljo, otvori se, ko se sve danas ne zove novinarom!

    1. Niko, bez obzira na to okoliko želi i koliko napora ulaže, NE MOŽE da ponizi Vučića ni blizu onoliko koliko on sam sebe može da ponizi i ponižava u svakom javnom nastupu! Na primer, onaj noćni performans na baušteli u Zemunu pre nekoliko dana je antologijski primer, i to samo jedan od bezbrojnih!
      Još samo da vi botovi skapirate da je car go i da carevog novog odela prosto nema i da to što on urla pred kamerama i svađa se sa samo njemu poznatim sagovornicima NE pokazuje jakog i odlučnog Vođu koji ima jasan plan i zna šta radi, nego samo jednog veoma preplašenog čoveka koji vidi da mu stvari polako ali sigurno izmiču iz ruku, a on nema rešenja kako da to preokrene!
      Ali sumnjam da ćete vi botovi to shvatiti jer nema večeg slepca od onog ko NEĆE da vidi!

    2. Ako je novinarka nedosojna da vodi intervju u kome se pominje Vučić, šta bi se reklo za novinare Pinka i Studija B, čuvenu G. Uzelac, Sarapu i Barbaru?
      Šta je to ova novinarka insuirala u pominjanju Vučića u pitanjima, šta nije elementarna činjenica?
      Da li je bio na sahrani, da li je govorio o malim miševima, da li je podržao Hilari Klinton i Trampa?
      Držite se Informera, nije Danas za obožavatelja Aleksandra Vučića.

  2. Tadiću ti si penzionisao sve visoke starešine vojske koji su učestvovali u ratu 1999. godine. Koliko si samo puta slao u penziju generala Delića koji kad ga sud vrati na posao ti ga opet „penzionišeš“.

    1. Nikola,
      O kome ti pricas , o Tadicu penzioneru ??? Sta se o njemu ima vise recia da nie kazano ! Ha,ha,ha

  3. Ni od opozicije „za osam godina nismo čuli nijedan jasan plan“. Izgleda i vi dobijate dogovorena pitanja od novinara pa samo o avu pricate. O njemu vec svi sve znamo, nemoguce je izbeci.

    1. Tadic je imao jasan plan za KIM… Opozicija ugovor sa narodom..ima ga na internetu… Izmisljate!

  4. Sekretari grada Beograda jednako nagrađeni….i taj sistem si ti stvorio a tvoji ljudi svi sad u SNS….sedi Borisa jedan i Marsu vosak da se studia…

  5. Spajanje izbora je opasno – rece covek koji je skratio svoj mandat da bi spojio predsednicke i parlamentarne izbore.

  6. Prava istina je da jednu vlast, jednu vladu u ravnoteži može držati i kontrolisati samo jaka opozicija (pogotovo u parlamentu)… Šta reći o opziciji u našoj zemlji? Gospodin Tadić je upravo jedan od inicijatora ove vlasti, ili ne zna, ili neće da zna. Na njegovoj duši leži današnja sudbina Demokratske stranke…

  7. a Krlo, dr J. Trivan, G. Vesic i C. Jovanovic? Nisu bas ministri, ali…..

    1. Vesić, pogotovo Jovanović nisu bili ništa u vreme Tadićevog predsednikovanja DS- om.
      Istina bilo je dosta karijerista, ali bez populizma se ne može osvojiti vlast u Srbiji.

  8. Većina sadašnjih ministara je u narodu poznatija po nekom kriminalnom delu, nego po stručnosti. To je izgleda merilo za napredovanje, plus je garancija odanosti šefu.

  9. Kad se setim tvojih ministara tadicu nista manje nisu bili nagradjeni . Pa sta mislis zasto si izgubio izbore od Tome Diplome.

  10. Citam naslov intervjua….Toga je bilo i pre, bilo je i tvoje vreme, jeste sada a i bice posle…..Sve mi to znamo….Javnost su potrebna imena i dokazi…Sto kaze Sojic:“ Panticu jel to imas papiric…crno na belo“. Ako to nemes onda cuti.

  11. Sve price oko vlasti i opozicije su besmislene to je sve ista filozofija pljackanja lazi manipulisanja gradjana .
    Zabrana ucestvovanja svim bivsim i sadasnjim sto se bore da dodju do kase .
    Lustracija 100%
    Sve novo .

  12. Zašto je Vuk Jeremić nagrađen, postavili ste ga za ministra inostranih poslova? Klinac bez radnog i životnog iskustva, bez neophodnog znanja, na takvom mestu. Da nije to zbog Vukovog oca koji je veoma bogat, verovatno prema vama i darežljiv?

  13. Mozete da svirate koliko hocete i da pisete vrhunske gluposti, ali narod dobro zna ko je Vučic i uvek ce znati. Vi nemate ni stida ni srama vi ste SRPSKE BRUKE.

  14. Tadić nije bio dobar predsednik prvenstveno zbog onoga što je propustio da učini i što se nije držao ustavnih ovlašćenja. Ali njegovi propusti , npr. Miladin Kovačević , su nemerljivi sa zlom koje čini AV. On je u politici rekao šta je imao i sada treba da pomaže iz trećeg reda , bez eksponiranja , da pomogne da se stvore novi demokratski kadrovi.

    1. Šteta što Tadić nije predsednik Hrvatske…pa da se izvini Srbima za zločine hrvata …

  15. G.Tadicu zar VAS nije sramota !VI ste u ekipi sa tadasnjim vladajucim strankama indirektno doveli Vucica na vlast!Dali je ovaj narod toliko bolestan da neshvata da je glasao i doveo na vlast Vucica i cemera i ogorcenosti prema vlasti posle 5-tog oktobra!SRBIJO!Izigrana si u zadnji 20g. 2 puta previse!!!Sve je ovo TRULEZ !IZRASLA IZ BROZOVE VLADAVINE!!!S-H-VATI!…ako uopste i mozes…

  16. Narode,NE MOZE VAM pomoci niko iz doba pre Vucica!Sa Vucicem vam sleduje veliko zlo postepeno(cak ni on sam nije svestan toga,mislim…)Mnogo smo nebitni u danasnje doba za svet!Jedino smo bitni sami sebi i kojekakvim regionalnim gospodarima izrasli iz komunizma pa napelcovani na trendove dvadeset prvog veka!U prevodu:“Daj;Daj;jos;jos,odmah,sto vise za sve ostalo bas me briga“!Sve ovo mora da donese ne 1 koronu nego jos!!!Bitno je sebi se vratiti ali SVI!NEKI,MNOGI PROCESUIRANI bez obzira sta ce reci Zapad,Istok…“Rak u organizmu se ili DEF. ODSTRANI pa imas odredjene sanse i ti i tvoji ili SIGURNO UMIRES u suprotnom!Tii tvoji!Samo da podsetim da je oduvek pa tako i danas svo zlo najace je i potice iz najvecih gradova-Beograd,Peking,Moskva,Berlin,Pariz,Istanbul,london,Vasington…sa verom u Boga i samog sebe narode!!!

  17. Postovani bivši predsedniče i ministre mnogo čega u šta ste se razumeli kao i Vučić.Razlika je što sam za vas glasala,a za ovog nisam.Moram i ja nešto da naučim,pa makar to bili beli listići!
    Vi ste bahati i lenji dečaci iz rusofilskih kuća,na budžetima ko da više neskloni da učite i radite.
    Stoga je rezultat logičan:koja je velika razlika između Cvetkovica i Brnabić ili Vesića u dve nijanse ničega.Kakvi predsednici,takve vlade,takav glavni grad…

  18. Uvek se obradujem javnim nastupom Borisa Tadića.Pomislim da je u zatvoru zbog Vikiliks afere ili ti topljenja vojne tehnike.Ali dobro je da je na slobodi…On je mustra svim političarima koji žele da budu uspešni u svom poslu i treba da se ugledaju na njega , da rade sve suprotno od njega i uspeh je zagarantovan !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.