Tadić: Umesto kriznog, imamo režimski štab

Ostavite komentar


  1. Da nema Tadica da nas poduci i prosvetli, ne znam sta bismo! Nego da li je proucio poruke Nebojse Milenkovica (?) od pre dve nedelje iz Danasa? Mozda je procitao, ali izgleda da i dalje ne shvata!

  2. Koja je poenta prenositi bilo šta što ovaj čovek izjavi? Direktni krivac za sve što nam se dešava zadnjih 8 god i naredne četiri. Nikad više nećeš biti vlast i otkači se više. Niko te niti želi niti podnosi. Rado nešto pametno, ovo ti baš ne ide

  3. Zaštitniku SPS-JUL režima bolje da se ne pojavljuje koliko se gadi ljudima željnih normalnog života. Zbog njega i njegove ekipe sada se dželati smeju svojom žrtvama.

  4. Gospodine Tadicu u narodu se vec uveliko pricalo da se posle izbora uvodi ponovo karantin ili ti vanredno stanje a situacija po bolnicama…… suska se…. pune kriticno, ali to je cena pobede na izborima

    1. Puni kafici, stadioni, Nogo ispred Skupstine…. a samo izbiri izazivaju zarazu. Pa dal cujete sebe!

  5. Borise, hvala sto ste uz nas. Vi ste svetlo u gustom mraku sto ga zovemo Srbija. Ko je ziveo u Srbiji od 2008-2012 zna koliko je lepa sloboda. Ima ona izreka – Ne placite sto se zavrsilo – radujte se sto se zbilo!

  6. Nemojte, ljudi, hocete opet da se naduri pa da da ostavku preko fejsa?

  7. Ova Tadici je reanimirao SPS, pustio Dacica na Vlast i prodao demokratiju recikliranim radikalima, on je unistitelj nase dece i nase NADE u bolje sutra, treba da se povuce u neko selo da gaji ruže i da ćuti lepi naduvanko, ga.imi se!

  8. Gospodine Borise Tadiću, kao da još uvek niste saznali da je Srbija vlasništvo Aleksandra Vučića’! Vi možete ili da mu pevate sarenadu ili da mu pljunete pod prozor Predsedničke rezidencije. Bilo bi polezno i za Vas i Srbijua ako bi znali gde ste to grešili te Vam je uzeo vlast iz ruku. Za sada ne vidim, niti čujem, da to znate, kao što ne zna cela opozicija i malo šire od nje. A mislim na raznorazne društevno-poltičke analitičare i slične njima zabavljače, da ne kažem mudrosere.

  9. Gospodine Borise Tadiću, kao da još uvek niste saznali da je Srbija vlasništvo Aleksandra Vučića’! Vi možete ili da mu pevate sarenadu ili da mu pljunete pod prozor Predsedničke rezidencije. Bilo bi polezno i za Vas i Srbijua ako bi znali gde ste to grešili te Vam je uzeo vlast iz ruku. Za sada ne vidim, niti čujem, da to ne znate, kao što ne zna cela opozicija i malo šire od nje. A mislim na raznorazne društevno-poltičke analitičare i slične njima zabavljače, da ne kažem mudrosere.

    1. Tako je. Gospodine Tadicu ispostujte to sto je narod Srbije jednom pogresio i glasao za vas. Bili ste predsednik i ponasajte se kao neko ko je jednom bio predsednik. Obrazovanje imate a i na koga da se ugledate.

  10. POvaj nije normalan. Pa zar nismo imali i njegov REŽIM, NEPOVRATILO SE!

  11. Ajmo jedno masovno NE Borisu Tadiću. Treba da se opameti da ga narod više ne želi, Neće više da ga sluša niti gleda.
    NE

  12. Gospodine Tadicu mozemo samo vama da zahvalimo sto ste nam stavili ovo zlo SNS. Na celu sa diktatorom. A niko od svih Vas nema cistu savest al ovaj je zlo Naroda

  13. Pa i za vreme tvoje vladavine 2009 godine, kon je radio za tebe i stvarao paniku među ljudima kako bi se kupile vakcine, potrošene ogromne pare i ništa, evo sada ista situacija i ti komentarišeš. Sram te bilo

Ostavite komentar


Politika

"Podizanje tenzije ili svest o padu": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će biti "neizvesna borba" u tri najveća grada Srbije 10

„Podizanje tenzije ili svest o padu“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će biti „neizvesna borba“ u tri najveća grada Srbije

Iako očekuje pobedu u 85 mesta u Srbiji, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da postoji "veliki problem" u tri najveća grada u Srbiji u kojima će biti neizvesno. Sagovornici Danasa ocenjuju tu izjavu i kao dizanje tenzije među biračima Srpske napredne stranke, ali i kao realnu svest o mogućnosti gubitka tih gradova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.