Tadić uputio otvoreno pismo Gašiću: Mogli biste da porazgovarate sa nekim stručnim licem o tome što poistovećujete Vas lično i režim sa Srbijom i njenim narodom

Ostavite komentar


  1. Kakav god da je bio, ovaj Tadic je za ove trenutne na vlasti legenda, intelektualac i postenjacina. I tu nema rasprave.

  2. Svaka čast G-dine Tadiću i veoma je korisno za G-dina kome se obraćate vaše stručno mišljenje da ubuduće može da izbegne slične situacije.

  3. Šta očekivati od MUP-a kad na čelu nije kvalifikovali lice već partijski poslušnik koji daleko bolje razume u keramiku no organizaciju i rukovođenje jednim od najvećih sistema bezbednosti države.

  4. Lep odgovor obrazovanog gospodina ovim SNS šibicarima i naročito ovom budućem optuženiku.

  5. Borise, nije mi jasno da sa ovim gospodinom uopšte komuniciraš, osim ako želiš da ti docrta lik na ikoni gde je on na svodu crkve u prvom planu!:))

  6. Ako ništa(a mnogo šta je)za Gašića je gospodin i intelektualac od glave do pete.Gos.Tadiću veliki pozdrav i živi bili.

  7. Tadić baš ume da nađe sagovornika, mada ja želja da razgovara sa Anom stvarno biser.

  8. A mogao je da ima vilu na Dedinju, vozača, poslugu. I on je neprijatelj svog naroda a srpski heroji SNS ekipa zaposednuše vile po Dedinju i žive luksuzu na grbači naroda. Ali mašu barjakom i puna im usta saosećanja sa siromašnim narodom. Dok jednom ne pukne.

  9. Pa, pogađamo zašto ga je Vučić postavio prvo za ministra vojnog, pa za šefa BIA, i sada za ministra unutrašnjih dela!!!??? Isto važi za sve njegove ministre!

  10. Nista ne znaci sto je neko pohadjao neki seminar. I ja sam ucio fiziku u osnovnoj skoli, imao peticu, pa sam zaboravio…

  11. Narode Srbije, vidite li vi koga ste doveli umesto ovog čoveka? Pa da ste bili nezadovoljni njegovim radom, u redu, ali da glasate za ovu bagru, to je neoprostivo!

  12. Gospodine Tadiću samo nastavite da tzv ministru postavljate pitanja. Kriminal cveta u našoj jadnoj Srbiji,a oni…………..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.