Tadić: Vučićeva izjava brutalna laž i politički kriminal

Ostavite komentar


  1. Pa gospodine Tadiću, ko je bio na vlasti kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost. Preko sto država je upravo u to vreme priznalo nezavisnost KiM. Možeš ti da se ljutiš koliko god hoćeš ali to su činjenice.

  2. Ovom reakcijom i frustracijom Tadić samo potvrđuje reči koje je izgovorio Aleksandar Vučić. Sve odluke koju su doneli za vreme vladavine DS su bili pogubne po našu poziciju i interese. Prebacili su pregovore sa UN na EU i time napravili nemerljivu štetu Srbiji i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

  3. Eliminisace se svi potencijalini ucesnici u dijalogu da bi se dobila apsolutna sloboda u odlucivanju a za odluke cemo ponovo osuditi one koji su odustali od dijaloga.Upravo generalnu probu za tako nesto sproveo je AV sa formiranjem kosovske vlade i za to okrivljujuci opoziciju.Perfektan kriminal pomislila bi i Agata Kristi.
    Ako nista drugo a istorija ce suditi jer perfektan kriminal ne postoji.Tito je ziveo zivot i docekao smrt kao savrsenstvo a istoriski sud ga osudi(sa svih strana) kao olicenje ne savrsenstva i zabluda.Mi ponovo imamo svoga Titu.

  4. Gospodine Tadiću samo vi nemojte pričati "priče"…znate vrlo dobro o čemu se radi i koje su posledice još od tada kad ste bili predsednik Srbije!

  5. Gde bi nam bio kraj da je opozicija "legalizovala i legitimizovala"kosovsku nezavisnost.Nego nije.Gde bi nam bio kraj da smo na zahtev Albanaca za republikom pristali a da nismo ukidali njihovu autonomiju i pokusavali da ih iselimo u Albaniju.Gde bi nam bio kraj da nismo slepo verovali Cosicu kad tvrdi "ono sto Srbi dobiju u ratu,izgube u miru"i da nismo krenuli u "ispravljanju istorijskih nepravdi nanetih srpskom narodu".
    edjunarodni sud pravde "nije izbegao odgovor na to pitanje".Pitanje koje su formulisali "najveci pravnici u zemlji"glasilo je:Da li je kosovska nezavisnost protivna Medjunarodnom pravu"?Odgovor je stigao vrlo brzo."Naravno da nije".Zato gospodine Tadicu,polako sa tim sapunom kojim svi vi pokusavate da operete proslost,istanji ce se brzo.

  6. Gospodin Tadic ocigledno zaboravlja kakve su stete nanete Srbiji kada je on bio na poziciji i trebao da se bori za nas i nase bolje sutra.

  7. Ova Tadiceva reakcija je cist spin. Jako dobro zna sta je sve radio, a nije trebalo, kao sto zna sta sve nije radio, a trebalo je. Cinjenica je da je unistio zemlju.

  8. Gospodine Tadiću, Vi morate da odgovarate za urušavanje države i za pasivnu politiku prema Kosovu u vreme vaše vladavine.

  9. Tadicu ,svojom politiko koj usi vodio dobrim delom si uvredio sve gradjane Srbije, Zato si sad opizicija jer gradjani su ti reki NE , jer si ih vredjao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.