Tajni dokument EU „obaveštajaca“ koji predviđa Vučićeve poteze: Kako će za svoje interese iskoristiti opoziciju, kako SPC i ko ima najviše šanse da bude novi premijer Srbije

Ostavite komentar


  1. Samo budala ne vidi da Djilas nije na Vucicevom platnom spisku,posto ovaj sve kupuje parama gradjana Srbije.

  2. Stvarno nismo znali,sve se zna od ranije . Problem je kako njih sve ukloniti i vlast i opoziciju,jer ovo vise ne vodi nicemu! Zemlja propada,napretka nema niti je na vidiku sa ovima!!!

  3. Ima tu i istine! Ali, doveli ste ga, sad ga i vodite. Bićemo vam zahvalni!!!

  4. Ne postoje evropske obavestajne sluzbe. Pojedinacne drzave ih imaju, naravno. Ali ovo gornje je drugorazredna analiza nekog treceg sekretara koji je na sluzbi u Beogradu. Ovako moguda urade i ‘predvidjaju’ nasi za Francusku ili Italiju ili SAD

  5. znači da su im dostavili istu listu zadataka i naredjenja koju je i AV dobio.

  6. Svaka čast Obaveštajnoj službi. Ovo što su napisali zna i svako malo dete u Srbiji. Otkrili su rupu na saksiji. Ako tako rade Službe onda bolje da i ne postoje.

  7. Nase sluzbe se bave nestasicom secera ,dok nas spijuni iz mnogo zemalja preorase po Srbiji,nesmetano

  8. Ovo što ste ovde pročitali, ne govorite nikom . To je tajna ;D Šta je ovo sa Danas, neoziljne analize, tekstovi sa google prevodioca bez ispravke grešaka kompa…? Dražo, zavedi malo rad u novinama, nemo se brukaš.

  9. Tajni dokument obaveštajnih službi?!? Pa ovo izgleda kao analiza nekog od gomile samozvanih političkih „analitičara“ koji gostuju po jutarnjim programima, listaju štampu i komentarišu koješta!

  10. On kao vodeci politicar nase zemlje i sireg regiona zna sta da uradi i sta ce biti najbolji bilans za nasu zemlju i gradjane

  11. Kakav je to tajni dokumenat, to sve zna iole pazljiviji čitalac vesti u Srbiji.

  12. Ako se pogleda kakvi tekstovi su ovog momenta udarni i izdvojeni na ovom portalu a to su ovaj, navodni „tajni izvestaj obavestajnih sluzbi“ koji eto svi javno citamo, onda lupetanja nekog „strucnjaka“ Dzozefa, spinovanje u vezi ubistva u Pandi… Slobodno se moze reci da je Danas na godisnjicu osnivanja postao TABLOID u rangu Informera, svetlosnih godina udaljen od nezavisnosti i profesionalnih novinarskih standarda.

  13. Znači top secret na radio Evropi. Pa vi ste fenomenalni. Još jedan informer.

  14. „Tajni dokument EU „obaveštajaca“…“

    Samo ovih nekoliko reci je dovoljno da se shvati da se radi o jeftinom pamfletu. Svasta Danas objavljuje, bas svasta.

  15. PA AKO SU OVO TAJNI DOKUMENTI ONDA SAM JA TAJNI AGENT SVIH SLUZBI….PA OVO SAM JA ZNAO IMA NAJMANJE 9 MJESECI ,BEZ PRETJERIVANJA…

  16. Sankcije se moraju dati Rusiji zbog puta u EU. Cela igra se svodi na obican dogovor sa Rusima kojima nase sankcije ne znace nista

  17. Trojanskog konja interesuje samo kako da sačuva svoje milione. Sveštenstvo samo interesuje kako da sačuva svoj status i donacije države. Raju interesuje samo kako da preživi. Veliki mešetar može da igra simultanku.

  18. Lavrov je hteo da ponizi Vučića i Srbiju.Dobro je da nije došao.

  19. Sve vi znate…tako ste pogodili i ko če pobediti na izborima,i kada će Vučko priznati kosovo….jad i beda od novina

  20. Када до новинара, у Србији, дође документ са ознаком ,,тајно,, то значи да је намерно пласиран. Даље не треба објашњавати.

  21. Vi to nesto previse komplikujete.
    Jednostavno sva dosadasnja laganja i varanja Vucica padaju u vodu.Moras da budes ili ovdje ili ondje.TACKA.

  22. Svako ko bi izdao Rusiju, bio on predsednik drzave, predsednik vlade, patrijarh ili bilo ko u vrhu drzave on bi samog sebe svrstao u nistariju. Ne samo u nistariju nego u smece, ne u djubre jer djubre ima cenu. Neka razmisle sta tada nastaje. EU je fasisticka tvorevina moji su ginuli od Drvara pa do sremskog fronta. Oca sam ceo njegov zivot gledao kako copa i kako se sa njim sprdaju kao ratnim vojnim invalidom. Uzecu rusko drzavljanstvo i pljunuti na izdajnike.

  23. Mislim da je ovo neozbijni clanak jer ako je istina zalosno je sto ce morati doci i do podèle Srbije dosta je bili ponizavanja i od Evrope a i ovih prodanih dusa

  24. Ajde da EU ostavi našu Crkvu nama imaju ionako pregršt svojih problema

  25. Verovatno su veoma TAJNE ANALIZE, kada ih je jedan nebitan Radio uspeo da procita i obelodani!!! Kakva lakrdija i nebuloza!

  26. Pŕedsednik vlade Dragan Djilas
    Predsednik skupstine Stefanovic
    Ministar vojni Ivica Dacic?
    Ministar policije Vulin ???
    Ministar spoljni poslova Vuk Draskovic
    Prvi Potpredsednik vlade Selakovic

Ostavite komentar


Politika

Evropski parlament usvojio odluku o srpskim pasošima 10

Evropski parlament usvojio odluku o srpskim pasošima

Evropski parlament odobrio je danas liberalizaciju viznog režima za nosioce srpskih pasoša koje izdaje Koordinaciona uprava Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije sa 406 glasova za, 97 protiv, dok su se 94 poslanika uzdržala od glasanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.