„Taksa da ostane na snazi dok Srbija ne promeni stavove i prekine blokadu Kosova“

Ostavite komentar


  1. Izbori su vec poceli i lider LDK povlaci populisticke poteze. Predsednik vlade koja je potpisala Briselski Sporazum pribegava Haradinijevoj i Kurtijevoj retorici.
    P. S. Nazivajte partiju LDK u izvornom obliku a ne DSK. Kako bi izgledao albanski prevod Srpskog Pokreta Obnove, npr.

    1. Јесте ли очекивали ишта друго после оволиког одуговлачења с преговорима? Сад ови, обзиром да немају конкретне резултате, морати да заоштре реторику едаби претекли Куртија, а ја све мислим да то неће помоћи и да следи Курти… Баш да видим како ће с њим да преговарају, како ли ће да шверцују, и хоће ли РОСУ да се прошета до „уже Србије“.

  2. Hajdemo da se kladimo! Ja u flasu „Decanskog crvenog vina“ koju je osvestao licno vladika Teodosije a Ti u Dzonija Setaca sa potpisom Jelene Anasonovic (organizatorke subotnjih setnji) da ce pobednicka koalicija biti LDK, SL i DPK a Kurti i ostali bukaci ce biti oterani na smetliste istorije pa ce so Kurti vratiti izvornom zanimanju (frontmen pop-rok sastava) I mozda se vidimo na BIRFEST-u u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.