Tanja Fajon: Srbija je napravila neki pozitivan napredak, ali to nije dovoljno

Ostavite komentar


  1. Ne bi bilo loše da Tanja,konkretno nabroji u kojim oblastima je načinjen pomak na bolje od strane Srbije.0 otvorenih novih poglavlja i nikad gore stanje u procesu EU integracija,punu deceniju SNS na vlasti…ako je to pomak alal vera…

  2. EU bi trebala da organizuje referendum sa pitanjem : ko je za Evropske vrednosti i kažnjavaje onih koji ih ne poštuju ? I lepo izbaci madjarsku i tako posalje jasan signal kandidatima za članstvo

  3. Daleko smo mi od Evropskog društva. Nažalost. Krivi smo što smo dopustili tajkunima i političarima da prave društvo po njihovoj meri.

  4. Mučno je živeti u Srbiji danas. Od ispiranja mozga neprekidnim Vučićevim govorancijama, preko primitivizma i prostakluka u medijima, smrdljivog vazduha i trotoara prekrivenih djubretom, do siromaštva.
    Neverovatno je ,Tanja, kako ste nas prepustili tiranima. Vi ste bili novinar, imate širinu i razumete, da je cena koju običan narod plaća PREVISOKA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.