Tanja Miščević napušta funkciju šefice pregovaračkog tima Srbije sa EU

Ostavite komentar


  1. Pazi, pazi, počeli da napuštaju brod koji tone. Pohvalno. A znate li kako zovu one koji prvi osete da brod počinje da tone pa beže sa tog broda?

  2. Da bi bio sef pregovarackog tima Srbije i EU, ionako nije potrebno obrazovanje, dovoljna je recimo…. osnovna skola.

    1. Nisu jedini…niz ljudi…s fotelja u proteklih nekoliko sedmica…u bezaniji s Vucic-Dacic dvojca bez kormilara

  3. Pobeže i ona od vučića jer je shvatila da od evropskih integracija sa vučićem, autokratskim rusofilom koji radi isključivo na proviziju, nema ništa.
    A može biti i da je dobila ponudu koju nije mogla da odbije: da se povuče na ambasadorski položaj kako bi oslobodila mesto za nekog od vučićevih nepismenih, neobrazovanih, primitivnih botova.

    1. Ma ne, videla iznutra da je sve u lai i raspadu. I da se krade i otima na kamare. A i nije mogla da iziđe na kraj sa sa onom ministarkom sa silikonskim usnama i mini suknjom dva pedlja iznad kolena.

    2. On je rusofil koliko i ti. Ne trazi priznanje Kosova Rusija nego tvoje EU i Amerika, a kada ovaj to uradi, mozda ce nas primiti za 20 tak godina kada nadam se, Cetvrtog rajha nece ni biti.

  4. Ocekivan postupak g-đe Miščević. Neće više da se blamira jer sadašnja vlast Srbiju sve više udaljava od Evrope.

  5. Molim sluzbu da adekvatno ostavci ista prestane i platu da prima, a ne da kao rudonja Babic deset meseci po ostavci prima platu kao da nista nije bilo. Ne radim, a pare iz budzeta lezu na racun. Inaca, svaka cast Tanji, kako pregovori idu, samo gmaz kao Jadranka Joksimovic moze da sedi i prima platu kao da bog zna sta cini za nas.

    1. O čemu vi Bubuleja pričate. Jadranka Joksimović je godinama bila ugledni novinar Zemunskih novina.

  6. Retko antipaticna osoba. Soj onih koji za licni interes su spremni za sve. Sledeca njena stanica je briselska administracija, gde takve slicne skupljaju iz cotave Evrope

    1. Istina, od reci do reci. Preletacica koja leti sa cveta na cvet i kupi politicki koruptivan med.

    2. To sam prvo pomislio da se vec snasla. Nece nase birokrate rizikovati svoj lagodan zivot na tudjoj grbaci radi nekog tamo morala ili gradjana, narocito ne neko iz G17. Vodja te interesne grupe je nekada davno obecavao da ce Srbija biti tigar Balkana, a ona jste tigar, ali od papira. To vidim da nesto u tom stilu obecava i Djilas, a zajedno su vodili Nacionalni investicioni fond koji nikada nije dao izvestaj gde su potrosene ogromne pare. Zasto se o tome ne govori ni u jednom mediju, ovih ili onih?

  7. Mislim da bi trebalo staviti na tu poziciju Atlagica da pokaze pravo lice i stanje Srbije gospodi iz EU.

  8. Bila je i visoki funkcioner G17 i tako zapravo pocela karijeru. Kasnije je presla u DS i postala zamenica ministra odbrane /tada Dragana Sutanovca/ A kad se vlast promenila 2012. nije ni trepnula i nastavila sa „evropskim integracijama“ /mnozina je suvisna, integracija je samo jedna, u EU, a ni nje nece biti/

  9. Dok j veliki pobornik evrointegracija Jadranka Joksimović na čelu ministarstva sve je u najboljem redu. Kao bivša urednica Velike Srbije ona je više nego kvalifikovana da uvede Srbijuu

  10. Dragojlović je izrazila zahvalnost Miščević na „profesionalnosti i posvećenosti procesu integracija i zajedničkoj borbi za Srbiju u EU“.

    Da li zaista neko tako govori i gde se, u kojoj školi ili na kojem fakultetu se uči da se tako govori i piše?

  11. Dobro je i izdrzala.Bio sam ubedjen da ce odustati pre.Ona sa Jadrankom?Pa to su kao nebo i zemlja u svemu narocito vaspitanju i kulturoloski

    1. Mislim da su je ovi iz SNSa samo iskoristili da malo, koliko je moguce, nauci Jadranku pa da je sutnu, sto se i videlo po prepotentnom ponasanju ministarke Jadranke u zadnje vreme koja nekada nije znala da sroci dve recenice.Zao mi je gospodja Miscevic je kulturna i pametna zena, inace je odudarala od ostalih SNPSovaca..

  12. To sto je zavrsila FPN u Beogradu joj je preporuka kao da je zavrsila osnovnu skolu u Ruanda-Urundi ili nekom tako egzoticnom mestu.

    1. FPN je do pre Bolonje (kao i mnogi državni fakulteti) bio ozbiljan fakultet! Prema tome, ne pričajte nebuloze, kad očito pojma nemate!

  13. Obzirom na kvalitet,iskrenost i brzinu pregovora o pridruživanju,Barbara je sasvim adekvatna zamena na čelu pregovaračkog tima.

  14. Odlazi najbolja. Mozda se vrati u punom sjaju koji je vec dugo zamaglila ex skromna radikalna a sada uzdanica SNS-a sa imidzom estradne pevacice.

    1. Po cemu to najbolja? Pogledajte kakve akademske radove ima? Traktati varijacija na istu temu. Jedino je od nje bolja Maja Gojkovic po preletanju. Krestava zena koja je svoje saradnike npr Vladimira Medjaka pustila niz vodu.. Licemerni karijerista koji poziciju od 100.000 din menja za funkciju u Sarajevu za 15.000 eur mesecno!

  15. Ona je radila i nije se nakrala, a ima onih koji su nepismeni kulovi i još su se nakrali, tako – gde god da ode – srećno joj!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.