Tatjana Macura: Sporazum sa narodom preuranjen, trebalo je pitati i građane za sadržaj

Ostavite komentar


  1. Citat iz Vukajlije : Palamuditi
    Reč “palamuditi“ je izvedeni glagol (nikako pridev) od “palamuda“-sto na grčkom znači „odvratan zadah iz usta“, po ovom bi se (u prenesenom značenju) izvedenica pripisala osobama koje pričaju tj. filozofiraju u prazno i beskorisno, jer takva priča podseća na zadah iz usta, onoga ko priča nepotrebne stvari…

  2. Sta je tu preuranjeno krajnje je vreme da se nesto pokrene na bolje u Srbiji!Preuranjeno je sto ste vi dok ste bili djb nasli pogresnog partnera i otisli sa politikom na drugu stranu i preuranjeno je to sto ste odmah pristupili cepanju stranke a niste se valjano ni oformili.

    1. Nemoj tako, naučiće kad promene jedno tri stranke i četiri mišljenja. Vidi dokle je Mihajlovička dogurala. Uh , htedoh reći Maja Gojković.

  3. Kako mislis da modernizujes vlastoljubiv narod I monarhe istog tog naroda Koji cekaju da ih uvaze kao postulat drzave? Nema sa svima njima mrdanja dok se vrste a ti bi da prdis o apstrakciji! Kanda je to partija umetnickog dojma,Aksel ili Ritberger,opet zvuci „naci u kaci“. Do ovog kamena,do ovog grebena, dalje nemoj………. ♿

  4. Lepo da je neko primetio da se opet ponavlja istorija.
    Građane niko ništa ne pita. Nisam potpisao Sporazum a i neću da potpisujem ništa sa ljudima koji su me već varali. Sramota me je zato što: kad te neko prevari sram ga bilo, ako te opet prevari, sram bilo i tebe i njega a ako te treći put prevari onda sram bilo samo tebe. I zato sramota me je. Od 9. marta, preko 5. oktobra, do danas.

  5. Kasnimo onoliko koliko je opste stanje u Srbiji lose a lose je da gore ne moze biti. Srbija je bila nosilac kakvog takvog progresa i napretka na ovim prostorima a danas je na samom zacelju u gotovo svim segmentima drusveno politicke prakse, potpuno dezorijentisana retrogradnim i davno prevazidjenim, polovnim ekonomsko socijalnim stanjem u drustvu koje je zakoceno u samom sebi i nikako da krene ka stvarnosti svoje pripadnosti i evropske buducnosti..

  6. Ovi Dostajebilci su sofisticirani AV botovi. Dara je prevrsila meru, narodu je dosta ovog lopovskog rezima i sve botovske price padaju u mutnu prolecnu Savu.

  7. Mozes izbaciti Tatjanu Macuru iz DJB ali ne mozes izbaciti DJB iz Tatjane Macure !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.