Taubadel: Srbija napušta evropski put

Izvestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Srbija nikada i nije bila ni na kakvom ‘evropskom’ putu.
    Vi ste je postavili i ‘vozite je’ Vucicevim putem!
    Bez zaustavljanja i bez odredista!!!

  2. Kakav crni evropski put, kriminal na svakon koraku! Evo na vma korupcija nevidjenih razmera. 2/3 novca namenjenih nabavkama lekova i sanitetskog materijala zavrsi u privatnim dzepovima. To rade tako što su cene 5 do 10 puta više od realnih. Firme peru taj novac i u kešu (euri) daju orgnizatorima nabavki!!!

  3. Kakav crni evropski put, kriminal na svakon koraku! Evo na vma korupcija nevidjenih razmera. 2/3 novca namenjenih nabavkama lekova i sanitetskog materijala zavrsi u privatnim dzepovima. To rade tako što su cene 5 do 10 puta više od realnih. Firme peru taj novac i u kešu (euri) daju orgnizatorima nabavki!!! A to so ds bojan jocic, ugljesa jovicic, miroslav vukosavljevic, dragan dincic, zoran šegrt!

  4. Danasnja Srbija je evropska tvorevina …prema tome nemojte molim vas da okrivljujete Srbiju…Evropa je kreirala i održava Srbiju u ovom stanju jer im to odgovara…ko ovo ne vidi ili je glup ili ignoriše ove cinjenice

    1. Za sve su krivi prokleti stranci. Rusija je zakon. I Kina. A i Indija nam je blizu.

    2. Tako je Dragane, svi su drugi krivi, samo gradjani Srbije nisu…iako su jedini koji se uklapaju u tvoju poslednju recenicu.

  5. hahah svarno mislite da se ove lazljive birokrate da vam pomognu da dobijete neki glas, a ne zapravo vucicu da dobije jos vise? hahahah koje ste vi budale, pa vucic vec vlada koliko je milosevic vladao, a izgleda da ce jos jedno 10 godina bar…

  6. 1. Viola je albansko ime tako da nemacko prezime more da vas zbuni ali to new znaciw da no new objektivna

    2. kolege novinari listen Danas, imate logicku gresku u delu gde pozivatew na clanarinu: „“uplatom pomazete da ostanemo samostalni I dosledni … „“- ispadaw daw best clanarine ne obecavate da bi tako ostalo. (Mala primedba)
    Pozdrav iz zabrinute i disciplinovane juzne Kine

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.