Telefonski razgovor Vučića sa Mogerini: Stanje na Kosovu neodrživo

Ostavite komentar


  1. Svaka imovina i bogatstvo unutar Kosova,je kosovsko.Ali ako je Kosovo srpsko,pa su vam je oteli,trebalo bi da se zalazete da to povratite.Kako ste Kosovo moralno,politicki i vojno izgubili,vase jadikovanje ne pije vodu.Dok se vi zalazete diplomatski i politicki protiv Kosova,Kosovo mora naci nacin da se odupre takvim radnjama.Tu ne pomaze Mogerini ni Han.

    1. Pa vidimo kako se zalazu, taksama na srpsku robu. Vrlo su diplomatski, a to samo dokazuje da su ne zreli da bi bili samostalni. Tako da Autonomna Pokrajina Kosovo mora ponovo pod 100 postotnu SRPSKU KONTROLU.

      1. Ta kontrola je bila od 1912 do 1999 i ceo svet je na kraju bio protiv nje i sada bi najbolje bilo prihvatiti stvarnost a ne „trovati“ mladje generacije…

  2. Voleo bih da mi neko objasni kako je Kosovo nase , kako je Trepca nasa i s kim to nas precednik vodi dijalog kad oni ne postoje ?

  3. Ocekujemo ostru reakciju EU. Nema vise opravdanja za Pristinu a ni vremena da se ceka kako bi se smilovali da ukinu takse.

  4. Vucic: Stanje na Kosovu neodrzivo!
    Gradjani Srbije Vucicu: Stanje u Srbiji neodrzivo!

  5. Srbija bi Kosovo ali bez Albanaca.Moralno i fizicki su kapitulirali,povukli vojsku,insitucije i mnogo je smesno sta rade i zamajavaju neobavesten i prosvecen narod.

  6. Srbija je u svakom trenutku spremna za nastavak dijaloga u potrazi za pravednim i odrzivim resenjem ukoliko se stvore neophodni uslovi.I ovaj telefonski razgovor ide u tom smeru da do nastavka dijaloga dodje.Treba sprovesti sve moguce aktivnosti radi ocuvanja mira i bezbednosti.Treba sprovesti sve moguce aktivnosti radi ocuvanja mira i bezbednosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.