Telekom: Protiv nas se vodi najbrutalnija kampanja

Ostavite komentar


  1. Papire od poslovanja na sunce pa sprovodite sta hocete! Nase pare su u Telekomu, nije to vasa privatna kompanija! Marinika oderi ih!

  2. Hajde da odgovaramo jedni drugima na pitanja, da tužilaštvo i sudstvo počne da radi svoj posao: Telekom neka odgovori, argumentuje i dokaže kupoprodaje (kredite) za kablovske operatere, a potom utvrditi da li je opozicija učesnik u kampanji konkurentne firme. Kada bi se to desilo mogli bi da kažemo da živimo u normalnoj državi.

    1. Ali, posto ne zivimo u normalnoj drzavi oni nece dati trazene papire, tuzilastvo nece reagovati ili ce dati info sve je OK

  3. Istina je da uprava Telekoma vodi najbrutalniju kampanju protiv imonine gradjana Srbije. Krajem 2018 je izvrsena akvizicija kablovskih operatora po visestruko uvecanim cenama od trzisnih i tom prilikom se Telekom zaduzio kod banaka za oko 300 miliona evra. Vlasnik Kopernikusa je od tako dobijenog novca kupio udele u Prvoj i O2 Televizijama. .Ceh su platili akcionari, njih preko dva miliona ukljucujuci i Drzavu, koji nisu dobili dividendu za 2018 i 2019 godinu, Drzava takodje ni pripadajuce poreze. DRI se proglasila nenadleznom, posto se navodno radi o akcionarskom drustvu, koje inace nije ni na berzi i bez obzira sto je Drzava vecinski vlasnik. Savet za borbu protiv korupcije bi trebalo da se ovih dana izjasni o spornim transakcijama Telekoma. Sada bi pored krivicne prijave, koja je podneta danas, trebalo organizovati potpisivanje peticije malih akcionara koji su osteceni i koji bi trebali traziti nadoknadu za neisplacene dividende, kao i utvrdjivanje kolika je stvarna vrednost njihovih akcija.

  4. I treba tuziti telekom srbiju debelo za sve sto rade u Srbiji uzeli sbb glavne bih kanale ne daju arena sport sve operatere pokupovali ako podrzavam ovo i ovo je pocetak kraja telekoma a telekom moze da prica sta god hoce gotovi ste

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.