„Tenzije u SNS stvarne, Šapić nije omiljena figura“: Šta se dešava uoči rasprave predsedništva SNS o gradonačelniku

Opozicija tvrdi da će novi gradonačelnik poći stopama prethodnika

Ostavite komentar


  1. Neverovatno koliko smo talentovan narod.Mi uvek uspemo da od goreg nadjemo nekog jos goreg.Onog preletaca,ne znam kako se zove,obavezno za zamenika gradonacelnika.A Vesic?Pa on za ministra,naravno.Sve u skladu sa tradicijom “ sto gore,to bolje“

  2. Zašto dajete ovoliki prostor „dilemi“ ko će biti gradonačelnik. Pa ako je posle onolikog oranja Beograda ova zamlata Vesić ponovo kandidat i treba da ga razara i dalje. Čuj Vesić, pobogu ljudi ignorišite tu kreaturu.

  3. Prilično sam siguran da će barem jedna, a možda i dve pomenute figure, biti deo buduće Vlade Srbije.
    I ovo je dokaz da koriste, i da će koristiti, svaki mogući trenutak da nam se rugaju, i pokažu da su nezamenljivi.
    Ipak, najcrnje je pred svitanje. Zato moramo zajedno da ih pobedimo.

  4. Vi ste srećni ljudi.Vi se bavite Šapićem i sl.
    Amerika i Zapadne zemlje prezadužene ceo svet gori i treći sv rat neminovan ili je već počeo ili se može umiriti.Ko je taj Šapić za Srbiju i to u vama udarne vesti.,,Zemlja gori,a baba se čršlja,,,,,,,

  5. kod mene u odboru ako velicas Vucica sklanjaju te u stranu i cao Mile,odbor vode bivsi ursovci i tajkuni koji su spremni u svakom trenutku da promene stranu to jes okrenu ledja Vucicu…SNS je na staklenim nogama i samo je pitanje kad ce da se raspukne ko balon.

  6. Inflacija u Americi je rezultat korone i lošeg rada njihove administracije.Rat u Ukrajini nije razlog inflacije jer ne bi onda ameri milijardama pomagali u ratu,jer on im odgovara da rat bude krivac.

  7. Licno Sapic je odlicno resenje samo da negledam ovog Vesica nigde u timu neka ga AV, stavi za savetnika posto ga je toliko zaduzio…

  8. Čuj, On nije siguran da li je SNS jedinstven!? SNS nema demokratsko ustrojstvo i biće kako vrhovni komandant i veliki vođa kaže! Gangula! Tačka.

  9. Pa kod njih niko nije omiljen…sami sebe svi mrze. Koalicija bez ljubavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.