Teodorović: Pobeda uz neverovatan pritisak

Ostavite komentar


  1. Gospodine Teodorović da li mislite da bio onih 49 % građana koji nisu izašli na izbore baš svi glasali za ovu bezidejnu i sujetnu opoziciju.Očigledno se varate i deluje te pomalo kao politički analfabeta, a to ste dokazali i ranijem pristupanje pokretu bezličnog Saše Jankovića.

  2. Sve tacno, a prvi koji treba da se skloni je upravo on! Covek je u godinu dana preletao iz pokreta u pokret, napadao sve zive i podrzavao sve zive. Zbog takvih kao on, ljudi ni ne izlaze na izbore, jer se u sve mesa.

    1. Istine radi narod treba da zna da Teodorović nije aademi po naučnom radu već po političkoj preporuci i SANU na svoj sramotu treba to da preispita jer nije zadovoljo kreterijume za akademika, on je laćkkžni akademik.

  3. G-din Teodorović je apsolutno u pravu.Smo četvrtina gradjana Beograda je pobedila. Da li ćemo to dozvoliti i ubuduće. Bojim se bilo kakvih budućih izbora, pravo da vam kažem. Ove sam jedva preživela od pritisaka, pretnji telefonskih poziva etc,etc…

    1. Kako jedna četvrtina može da pobedi tri četvrtine. Loša ti je matematika.

  4. Akademik a hoštapler?! Ovakav rečnik nemaju ni oni koju čuvaju svinje u mom selu?! Fuj bre?! A, niko da mu zameri? Niko da mu skrene pažnju na njegovu nepristojnost? Taj bi nam sutradan pričao o moralu, prosvećenosti o nauci?! Nije oportuno ništa reći, možda zato što je čovek „jak“ a možda im je slika demokratije, kako je oni zamišljaju?!

    1. i to hohstapler visoke klase. nikakav naucnik, samo hiperproducent nebitnih radova, i lazni moralista

  5. Gospodin Teodorović bi trebao da se zapita koliku je štetu on sam naneo PSG i da li je ta šteta mera njegove lične sujete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.