''Vučić anestezira sve da bude kao da nema izbora'' - Tepić o propagandi tokom rata u Ukrajini 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Ukrajina je gotovo pojela izbore u Srbiji, međutim to nažalost ide na ruku Aleksandru Vučiću, kao i kovid pre dve godine, gde se ušlo u propagandu u kojoj ej Vučić predstavljan kao državni otac, spasioc, prvorođeni, onaj pez pupka koji hoda vodom, rekla je jutros na N1 kandidatkinja za premijera Ujedinjenih za pobedu Srbije Marinika Tepić, i dodala da je rat u Ukrajini toliko velika tema da je pojela sve ostale izborne teme.

Kao odgovor na to intezivirali su izlazak na teren.

Ocenila je da postoji moratorijum u tabloidima da nema više natpisa da opozicija hoće da ubije Vučića, da napadaju njegovu decu, ali postoji direktiva iz Vuzčićevog centra da se sve do te mere anetstezira kao da uopšte nema izbora, jer mu odgovora da nema izborne atmosfere u vazduhu.

Navela je i da su ljudi nestrpljivi da Vučićeva vlast bude smenjena.

Komentarišući to da pola Srbije ne zna da su 3. aprila parlamentarni izbori, rekla je da na to ne mogu da utiču, da su uzrok toga mediji.

Upitana hoće li predsednički izbori pojesti i parlamentarne i beogradske izbore rekla je da beogradske sigurno neće, da “beogradskim izborima nije potreban ni RTS“.

Sednicu Saveta za bezbednost ocenila je ko “sednicu za nebezbednost“ koja je uznermirava jer, kako navodi, tamo sedi simbol nesigurnosti huškanja i podele – Vučić, neko ko je lažirao svoje obrazovanje Nebojša Stefanović, kao i Aleksandar Vulin “za koga ne znamo da li je završio pravni fakultet – takvi likovi odlučuju o našoj nacionalnoj bezbednosti“, rekla je  Tepić.

Rekla je i da je opozicija otkrila Vučičevu spregu sa klanom Veljka Belivuka, koji su mu odjednom postali problem.

Navela je da su je u Pančevu gađali kokoškom da ne rukom pokzala vrata sedišta SNS iz kojih je izašala grupa Veljka Belivuka uoči bakljada protiv Dragana Đilasa.

“Sada se pokazalo tačnim. Ja sam pokazala tada snimak koji bio dostupan i medijima, kako iz sedišta SNS izlaze Marko Miljković, Grek Vladimir, koji je uhapšen i dalje je u zatvoru sa Belivukom. Kao i Jovankovski. Oni su zaposleni u javnim preduzećima. Direktori Vučićevi su ih tamo zaposlili za stalno, dva meseca pred bakljade. kao nagrada za ono što su pre radili i stimulans ili avans za ono što će naknadno raditi“, rekla je Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari