Tepić: Građani Srbije ponovo kupuju na crtu u prodavnicama zato što ne mogu da sastave kraj sa krajem

Ostavite komentar


  1. ovo je strasno ..strasno..sutra mogu doneti zakon i da sruše deo grada..bilo koji ..dokle ide bahatost dokle…..o ovome treba svaki san pričati sta čeka srbiju …gradjane sta nas čeka…

  2. Bahatost ove vlasti lično osećam na svojoj koži
    Reketiraju me tako što moram da platim tv koji nemam sat za struju je u mirovanju upravnika zgrade koji je član sns
    Ne daju mi invalidsku penziju iako imam sve dokaze da nisam sposobna za rad i baš zahvaljujući toj bahato komisiji sns poslušnika ja moram na operaciju jer nisam mogla da ispoštuje savete lekara koji su me uputili ovoj komisiji pa sam radila ono što nisam smela a kako preživeti?
    Najgora vlast po ovaj narod a samo koriste paravan izgradnje i dižu kredite koje ni moji unuci neće moći da vrate

  3. Koliko sam sretna sto su nam deca otisla iz ove kriminalne jazbine,a i sto sam vec stara pa sta nam bog da.

  4. Stav je ispravan,medjutim,slozicemo se-jedina sloboda za koju se vredi boriti je NOVAC.Ili,koliko novca-toliko slobode.To je i osnovna ideja vodilja politike SPS-SNS i svi prosli i buduci izbori ne mogu biti slobodni i demokratski dok je ovaj tandem koruptivnog konglomerata,razbojnika,ubica,nepismenih sodomista i ko zna cega sve ne,na vlasti.Samo silom se mogu ukloniti sa scene Srbije uz lustracije i procesuiranja ili Srbije nece biti.

  5. Znaci jasno je da sns planira vladati jos dugo god.cim sad planiraju ulaganja u expo27

  6. Кад год Александар Вучић Паризер направи неку брљотину, као што је рецимо Бањска и Радојичић, прискочи у помоћ ССП и Мариника да откривањем неке друге афере „затрпа“претходну и помогне да се она што пре заборави.

  7. To na crtu se nije po malim mestima i selima nikad gasilo a ovi sto zive u vecim grafovima nemaju tu mogucnost

  8. Kako da ne,ako ja kao penzioner mogu i da uštedi,nepravim se Evichen,jedem sve što poželim bez preterivanja,zašto bi oni koji zarađuju morali da kupuju na crtu,sem ako ne očekuju da im neko da novac.Ja sam i decu naučila da za sebe treba zaraditi a ne lenčariti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.