Tepić i Aleksić najavili širenje štrajka glađu: Pridružiće nam se još neki lideri koalicije SPN

Ostavite komentar


  1. Pobednici na izborima za Beograd štrajkuju gladuju što je bruka za državu i društvo. Vučić je pokrao izbore na svim nivoima i umesto da se zabrani bavljenje politikom čoveku koji ima problem sa rasudjivanjem izloženi smo teroru autokrate na zaprepašćenje celog sveta. Šta rade službe u ovoj državi?

  2. Za neregularnost se znalo od raspisivanja izbora,to vam je bilo poznato,pristaliste na takve uslove a sada strajk gladju za resavanje neregularnosti,to ste trebali na pocetku izborne kampanje,kada je vodjenje kampanje SNS poveo predsednik drzave,predsednik svih gradjana a clan te stranke,koristeci polozaj koji zauzima,neradeci svoj posao za koji je izabran danonocno je aludirao za izbor jedne stranke ,krseci Ustav i Zakone ove drzave. Bojim se da je sada kasno,narodu je dosta svega a vi niste pokazali ni minimum odgovornosti prema narodu,sest meseci ga povlacite na ulicu na kraju ne dobijete nista,ucestvujete u nefer izbornim uslovima a sada jao. Sve bi to mnogo produktivnije bilo u izbornoj kampanji nego danas.

  3. Sluzbe u ovoj drzavi ne rade nista; to su i do sada pokazale.
    MOzda ce ipak morati da radi ulica; ne vidiim drugi nacin da ova bagra ode. Bezrezervna podrska pobednicima na izborima u Beogradu i studentima koji podrzavaju protest. Posle svega sto se desilo ttreba da nas je mnogo vise na ulicama. Uzgred: sta radi Proglas?

  4. „Pobednici“ na izborima nisu saopštili svoje izborne reziltate iz kojih bi društvo bilo upoznato sa „pobedom“. Nisu nas obavestili koliko zapisnika njihovi posmatrači nisu potpisali jer je „bilo krađe“. Na kraju, nisu nam objasnili ni kako ne ubediše bar još 50.000 „čistih“ Beograđana ( znači ništa dođoši iz provincije, ne daj bože preko Drine ili iz Crne Gore…) da glasaju za njihovu listu?

  5. Ako je kradja bila sirih razmera, onda je pokraden i SPS, koji je lose prosao. Pozivam gospodina Dacica da se pridruzi strajku gladju.

  6. Bravo. Još samo da nabavite i stiropore da sedite na njima kao i ovi na vlasti nekada davno. Već viđeno… Tako je isto i Toma nekada davno…

  7. Imac drustvo u zatvoru a da strajkujes cmizdravac ti dotura hranu,lepo te je videti na plakatama u Novom Sadu svska cas momci prepoznali zlo

  8. Po komentarima, reklo bi se da ima i onih koji veruju žutima i N1. Po rezultatima izbora, značajno su zaostali…

  9. I posle ponovljenih izbora SPN dobije,onda će ova vlada organizovati proteste i sve tako u krug dok ne počne građanski rat pa kom opanci a kom obojci.

  10. Ne mrsite? Nema od tog štrajka ništa. Niko od ovih uličnih skakača nije spreman, niti sposoban, da žrtvuje život za ideje koje nemaju. Foliraža za ovu sirotinju, koja ništa ne radi a očekuje plate od najmanje 3000 evra. Sve ispod toga nije u skladu sa njihovim sposobnostima.

  11. Prestacete vi sa strajkom gladju kada vam se stegne zeludac i kada ne budete mogli da izdrzite.

  12. Samo napred, bar cete“nestati“ i to ce biti nesto najbolje za gradjane nase najlepse drzave Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.