Tepić: MUP i vrh države zataškavali prebijanje u Novom Sadu

Ostavite komentar


    1. Pa zar stvarno mislite da svakodnevnim pljuvanjem a ne konstruktivnim delovanjem i jedinstvom opozicije možete nešto da promenite i da običan narod glasa sutra za vas ?!

      1. To je bio obračun dvojice istih. Nego bilo bi zanimljivije da nam Marinkica objasni kakva je veza izmedju nje i njenog narko dilera, i šta joj znači ona poruka njemu, a za novinara RT. Pančeva, „Izseli ga iz stana, hoću da nestane iz Pančeva“, i koliko mu je para dala, dok je bila pokrajinski sekretar za sport. A obračun kriminalaca je manji skandal, i neka se oni razračunavaju što više, a ne da neki njen prodaje drogu deci.

  1. Mnogo se ova Marinika umislila, sta ima MUP kao institucija da se pravda njoj? Djilas joj je mnogo dao krila.

    1. Kao minimum zato što MUP jede hleb od njenog novca. Uostalom kao i Vašeg. Pod uslovom da i Vi ne radite u budžetskoj organizaciji pa jedete hleb od Marinikinih para.

      1. A koje su to Marinikine pare? Koja joj je profesija? Gde radi? Naravno da policija treba da odgovara svim građanima, sli Marinika stvarno misli da je mnogo pametna i bitna. Bukvalno od svega pravi aferu i rijaliti. U početku sam joj i verovao, ali sada mislim da su to samo politički obračunu. Ne sumnjam da je neku aferu stvarno i ubola, glupo bi bilo da nije, a da svaki dan izlazi da drži nekakve konferencije za štampu.

    2. E moj Konstantine! Staljin bi te odlikovao. MUP je itekako dužan da radi transparentno i da polaže račune gradjanima! Nije to institucija iznad zakona.

  2. S obzirom da je Djilasova desna ruka, ne cudi me Marinikino iznosenje neistina. Samo smatram da je dosta bilo mesati Vucicevu porodicu u sve sto je apsolutna neistina.

    1. Pogledajte samo ove botovske komentare, odmah spominju Djilasa i naravno stite svoga gazdu pa mu cak i familiju pominju. Srbija je postala leglo kriminalaca a glavni su na vlasti !

  3. Marinika se nece uzdignuti ukoliko ovako blati Vucicevu porodicu. Zaista je sramota. Policija itekako dobro radi svoj posao i sigurno ne zataskava nista.

      1. Apsolutno ste u pravu, ali razumite da je to bot. Sa druge strane, koliko je on u pravu, toliko je i Marinika, verovatno.

  4. Javnost interesuje sta je policija uradila na hvatanju ovog kriminalca i ubice u pokusaju.Obaveza policije je da blagovremeno izvestava javnost, a ne da se ponasa stranacki i vrsi SNS propagandu.Koliko vidimo do sada nije nista uradila jer je kriminalac jos na slobodi, a izgleda koliko su sposobni da ce njegova sloboda duze trajati.

  5. I ova priča će se završiti kao i ostale. Krivi neće odgivarati, a Vučiće da kaže da je to napad na njega i njegovu porodicu. Tako je mogao i da ubije čoveka i eto nikom ništa.

  6. ovo je samo da nam bude jasno da ti i djilkos i ostali nemozete biti opozicija. sklonite se i daj te prostor pravoj opoyiciji. a marinikina sledeca stranka je 10.000 milja ispod mora. mala ispiskila si sve.

  7. Da su posle 5. oktobra otvorena tajna dosijea DB-a, ovakvih stvari bi bilo mnogo manje. Jedini koji je mogao to da ucini i rasformira UDBU je bio pok. Djindjic. Nije to uradio pa su mu dosli glave. Sada svi placamo.

    1. Kako nije, kad ih je rasformirao odmah, menjao im imena, rukovodioce i sediste po nalogu stranih sluzbi i sad imamo BIA u kojoj sede englezi (MI6) i kauboji (CIA). Jos gore Zlo.

  8. Postaje interesantno. Tužilaštvo u Novom Sadu (izvor: Blic) izjavilo da je Kontić bio u tužilaštvu 8 septembra sa svojim advokatom a u vezi nekog ranijeg slučaja i da oni nisu reagovali jer nisu bili obavešteni da MUP traga za njima.
    Šta reče Rebrić? MUP obavestio tužilaštvo još 24 avgusta!

    1. Ne moze ni da se mesa jer drzavne institucije ne rade! Npr. Mitrovicevom sinu zastarelo za bezanje sa mesta nesrece koju je izazvao za sta je trebao bar dve godine da bude u zatvoru, pored dugogodisnjeg zatvora za ubistvo deteta na pesackom prelazu. Đuraskovic uslikan na Kraljicinoj plazi dok “čeka” poziv za zatvor, kao osudenik. Snimak sa naplatne rampe gde je zbog ludaka nastradala neduzna zena- majka na naplatnoj rampi nije stigao u tuzilastvo, tj. posle tek godinu dana je dostavljen snimak gde nedostaju dva kljucna minuta- izbrisana/ isecena. Ima milion primera da drzavne institucije ne rade, te je apsolutno nemoguce mesati se u njihov rad!.

  9. Hoće li tužilac u datom slučaju biti adekvatno nagrađen od strane zainteresovanih? Neki red mora da postoji kao i kod Koza Nostre.

    1. Zato sto je „milovac“ sasvim drugi covek sa istim imenom. Podmetnut da bi se omogucili ovakvi komentari.

    2. Zasto fale 2 minuta sudara sa snimka na naplatnoj rampi, zasto nisu otkriveni fantomi sa bagerima sa Sava Male, zasto nije nadjen ubica Olivera Ivanovica, zasto je oslobodjen ubica Curuvije, zasto je Vucic nekada podrzao Milov i Bebin igrokaz o predizbornom rusko srpskom pucu u organizaciji nekoliko penzionera, zasto SNS kupuje sve medije, … Ili bolje da se taj i ocesao o npr. Djilasa ne misli li da bi njegova slika vec na taj dan bila u svim tabloidima, a ovako 18 dana apsolutne tisine dok se on u tih 18 dana dok policija navodno traga za njim seta po NS, javlja u sud ide i vraca se iz Crne Gore.

    3. Zasto policajci godinama obezbedjuju plantazu marihuane, zasto momci koji su gadjali i napadali policiju ispred skupstine, a pre toga caskali sa policijom, nisu zasuti suzavcem, prebijeni i privedeni nego se to desilo npr. onima sto su mirno sedeli u parku, … i tako do u nedogled

    4. Nema ovo nikakve sa politikom, već sa pokušaj da se eksploatiše situacija koja nema veze sa vezom.

  10. Smatram da je ovo neprimereno ponašanje Marinke Tepić i da ovo što radi je jedna velika sramota. Te neistine treba opovrgnuti i stati na put takvim ponasanjem.

  11. eto kako neko zna svoj posao (ali tek kada izgubi izbore) , a što nije iskoristila konfenciju da kaže nešto o svojim aferama ?? verujem da policija i tužilaštvo vredno rade svoj posao i da će se ovaj slučaj kao i mnogi drugi uspešno rešiti …

  12. Sve je izvučeno iz konteksta, jer se ne pominje da je povredjeni sam ometao istragu, dajući netačne informacije?

  13. Monstrum Ivan Kontic mora biti uhapsen sto pre i izveden pred lice pravde ali sa krivicnom za pokusaj ubistva jer ono sto je ucinio samo se tako moze okvalifikovati!

  14. Kad bi Tepićka trošila energiju na nešto pametno, umesto na kreiranje ovih fantazija i što glumi Kluzoa za Đilasa, svima bi mnogo bilo. Ovako imamo klovna na političkoj sceni koji nije svestan svoje gluposti.

  15. Marinika na sve načine pokušava da dospe u medije. U svakoj čorbi je mirođija. Žena koja samo lažnim aferama i napadima na vlast uspeva da dobije MALO medijskog prostora

    1. Marinika apsolutno nema ovde prava govora. Bolje joj je da cuti. Ima prijatelja koji uzgaja narkotike. A sto se tice policije, odlicno radi svoj posao. Mislim da je zaista vise dosta napadati Vucicevu porodicu

  16. Sramne izjave Marinike koja svaku losu stvar veze sa drzavom i porodicom Vucic. Treba pokrenuti prijave protiv ove osobe, jer ovo sto ona izjavljuje nije normalno.

  17. Zasto bi to neko uradio, kome bi bilo u interesu da prikrije monstruma iz CG koji mora odgovarati za pokusaj ubistva?

  18. a gde su kokoske.Ko bre jos veruje njoj,ona debelo naplacuje svoj angazman.Ne razumem sto je forsirate.

  19. ljudi ova zena kaze da smo mi ucinili genocid.Svako iole normalan koji poznaje situaciju od Merkala do Vokera i Racka zna da je sve scenario uperen protiv nase drzave.Vise nema Vokera u javnosti,ali tu je Marinika Kokoska.Pametnom jasno

  20. Kako verovati optužbama žene koja se već dokazala kao lažov i neuspešan „detektiv“ prilikom razotkrivanja farme kokošaka?

  21. Iskreno smatram da je ovo neprimereno ponašanje Marinke Tepić i da ovo što radi je jedna velika sramota i bruka pre svega prema svom šefu Draganu Đilas, koji i ovako ima minimalnu podršku.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.