Tepić o fotografisanju ćerke inspektora Milenkovića: Zašto ćute Vučić i Gašić 1foto FoNet Milica Vučković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić pozvala je predsednika Srbije i ministra policije da reaguju povodom objavljivanja fotografije ćerke Slobodana Milenkovića, inspektora koji je razotkrio slučaj „Jovanjica“.

„Ko može da organizuje opservaciju i fotografisanje malog deteta i policajca Milenkovića čije je ubistvo naručeno zbog otkrivanja Jovanjice, a koji je u zatvorenom delu lokala bio jedva 20 minuta“, upitala je Tepić na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, inspektor Milenković je u subotu podneo prijavu nadležnoj policiji sa zahtevom da se preduzmu hitne zakonske mere i utvrdi ko je fotografisao njegovu maloletnu ćerku i njega, kao lice čija likvidacija je naručena i plaćena, saznaje N1.

Milenković, kako saznajemo, traži u prijavi da se utvrdi da li je nezakonito fotografisanje i opserviranje deo aktivnosti Službe ili pak kriminalne grupe kao i koji su motivi za takvo postupanje.

Milenković je posebno naglasio da su on i inspektor Mitić izuzetno visoko bezbednosno ugroženi, zbog čega ih i dalje čuva SAJ.

A portal „Republika“ (Srpski Telegraf) je 6. aprila objavio je na svom portalu fotografiju Slobodana Milenkovića i deteta od oko tri godine za koje tvrde da mu je ćerka i od toga napravio „vest“, piše nedeljnik Vreme.

Kako piše Vreme, Milenković je duže vreme medijski satanizovan i kriminalizovan a postoje informacije i da je za njegovo ubistvo već plaćeno pola miliona evra, prenosi N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari