Tepić: Policijska službenica iz Valjeva je heroj, reagovala u javnom interesu 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je policijska službenica iz Valjeva heroj, jer je u javnom interesu reagovala i potvrdila da je kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, bio pozitivan na alkohol i kokain kada je izazvao saobraćajnu nezgodu, saopštila je SSP.

„Borićemo se sa advokatima svom snagom za pravdu za nju i sve policajce koji rade u službi građana i koji ne mogu više ćutke da trpe zataškavanje istine, zaštitu režimske klike i ljudi bliskih Vučiću, dok se hapse i pritvaraju oni koji povrđuju istinu“, navela je Tepić.

Ona je uhapšena u ponedeljak, a danas joj je, zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj, određen pritvor do 30 dana.

Tepić je navela da joj je ona poslala dokaz iz policijske evidencije, u kojem se vidi da je „Petrović izazvao udes 6. marta alkoholisan i drogiran“.

Tepić je ocenila da je ona pritvorena „iako nema ni govora o krivičnom delu koje joj se stavlja na teret“, dodavši da „to svi znaju, uključujući i šefa postupajućeg Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenada Stefanovića“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari