Tepić: Saradnja sa Narodnom strankom gotovo nemoguća

Ostavite komentar


  1. Svakako je parlament mesto za rešava nje problema u društvu,ali ne po svaku cenu.Pravni sistem treba da nezavisnim sudstvom pokaže svoje demokratsko lice i bude oslonac ljudima.Treba ukinuti masu nepotrebnih stranaka i tzv lidera koji parazitiraju na budžetu.

  2. Ali zašto bismo se povinovali uslovima EU? Ako nas sad pokore, možemo reći da smo prodali dušu đavolu.

  3. Mislim da bi bilo koja druga stranka ili opozicija na vlasti značila propast za nas.

  4. Bolje srećan razvod nego loš brak. Možda da uzmete nekoliko časova od Ivice. Makar i lažno, pokažite poštovanje prema strankama slične provinijencije. Ovako, svi se samo brukate. Bar je jasno ko ide ka centru a ko desno. Ima puno našminkanih radikala u „opoziciji“, šta će vam to a ni njima ne treba neko ko ih neobaveštava o svojim potezima? Tako samo potvrđujete laž da su svi isti.

  5. Grozni su opozicionari. Ali je vlast onako, nije bas tako losa…..ima tu dobrih ljudi….

  6. Najveća greška SSP je bila koalicija sa Jeremićem, jer on je prevrtljivi čovek, koji gleda samo svoje interese. Pokazao je pravo lice tek posle spuštanje izborne zavese.

  7. U EU ćemo ući u pravo vreme, da podelimo troškove gubitaka, inflacije i recesije. Kad već nismo mogli da delimo profit i investicije, daj bar nešto.

  8. Narodna stranka je desetkovana, napustili su je najkvalitetniji ljudi, osipa se i sada, naročito nakon Jeremićevih ispada i paljbe po dojučerašnjim saradnicima i koalicionim partnerima. Nema onoga što ego ne može da sruši. Na sledećim izborima Jeremić će proći gore nego Tadić na ovim izborima.

  9. Marinka najbolji izbor u celoj opoziciji. Hrabra i bez dlake na jeziku. Samo nastavite, na pravom ste putu. S poštovanjem. PS: Nikad nisam i nikad neću biti član nijedne stranke a imam 67 godina.

  10. Ne dopadaju mi se komentari Marinike Tepić.
    U njima ja vidim samo lične partijske političke ambicije…dok Srbija..ostaje praznih Šaka!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 5

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.