Tepić: SNS apsolutni pobednik kad je reč o političkim preletačima

Ostavite komentar


  1. Da li će iko da objavi da je u Beogradu grejanje očajno, ovo ni jedne godine nije bilo. Lopovi pokrali pare za grejanje, sto nam svakog meseca uzimaju preko infostana.

    1. Neće. Kao što neće da objave da nas fruškogorski koridor sa dva tunela i jednim mostom košta 605 miliona evra, a samo most na Adi 500 miliona evra, i to bez pristupnih saobraćajnica, neće ni da objave, a ni da pitaju kako je neko ukrao više nego što košta fruškogorski koridor, a ostavio dug Beogradu koliko koštaju i koridor i most na Adi zajedno.

      1. Ako se toliko gradi i toliko mnogo krade pitam se gde su pare kada je DS bio na vlasti? Nije se gradilo, a pare nestale.

      2. Sendvič za gospodina, a pošto je duži tekst u pitanju, i potpune budalaštine u njemu, i hiljadarka !!!

        1. Smislite nešto pametnije. Sendviče ne jedem, a hiljadarku iskoristite da nešto pročitate i naučite. Kada to uradite možda ukapirate da je politika u Srbiji najveći biznis, to uključuje i Tepićku. Da ste pogledali kako sam se potpisao dovoljan je IQ 80 da shvatite da nisam SNS simpatizer. Pozdrav iz toplog Egipta.

    2. Tepić: SNS apsolutni pobednik kad je reč o političkim preletačima.
      Reče preletačica sa obrazom kao đon.

  2. Marinika laže samo danima koji se završavaju na „A“ i „K“ ostalim danima priča istinu….

    1. Mnogo kratak ovaj nebulozni komentar, tako da za danas samo 500 dinara, i prazan sendvič !

  3. Ova Tepicka lupeta celo vreme. Pa ti si u partiji najvecih lopova i blebeces za svog sefa Djilasa. Noko nije Srbiju pokrao kao sto ste vi uradili. Pokrite se usima i cutite i zahvalite Vucicu sto ste na slobodi. Da ste na Zapadu bili bi vec odavno uhapseni i osudjeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.