Tepić: SNS uprava Telekoma od Igora Žeželja napravila medijskog tajkuna (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Ovo je takav skandal, da bi u svakoj normalnoj zemlji cela Vlada već bila u apsu (da ne pobegnu od pravde kao onaj palikuća iz Vrčina – plaćenik Sime C.), a botovi se brinu za mesta u poslaničkoj klupi…

      1. Za vreme DOSa DSS DS su bile privatizacije za koje su trebale biti doživotne robije a oni se svi „utalili“ i sada lepo žive s neki su tu jos na medijskoj sceni, zašto niko nije odgovarao za lopovluke od 2000 do 2012?

      2. Napadači u Vrčinu su odavno procesuirani, kao i njihov nalogodavac, a da su dokazi protiv Telekoma verodostojni, još odavno bi se oni nalazali u tužilaštvu, i ne bi se njima mahalo po ulici.

    2. Još strašnije je kad ostaneš bez 30 miliona evra, kao Djidon, koji je toliko ispumpao iz Telekoma do 2012. pa, za te pare bih i ja slao neku Marinku svaki dan ispred Telekoma, i to tri puta dnevno. Neka nam Marinkica kaže i o tim transakcijama svoga šefića, pa da joj i neko, nešto, i poveruje. Ovako… teško.

      1. Pretpostavimo da si u pravu ovi sadasnji su dosli na vlast da to promene a ne da rade isto.

      2. Ljubiša, pusti ti to
        rekla-kazala, nego daj neke dokumente za te milione do 2012. godine.

    3. Jasno se vidi, da posle ostanka bez poslaničkog mandata, Tepićeve izjave i nastupi su sve ekstremniji i žešći, što opet ukazuje na revanšizam i bes.

  1. Ovi performansi već malo zamaraju. Očekivao sam nešto konkretno, a ovo je vrlo tanka priča bazirana na ugovoru koji nije tajna i o kojem nije tri reči rekla gospođa Tepić. Ne valja to, izgubiće se povrenje građana na ovakvo rasipanje energije i pažnje u prazno.

    1. Potpuno se slazem jer jos pre izbora je znala da nece u parlamen na grbaci naroda trba da se fokusira na sopstvene ideje a ona svaki dan mase nekakvim papirima PROGRAM ideje da narod poveruje ali ja mislim moraju naci novu osobu Marinka je provaljena

      1. Na čijoj grbači je SNS poslanča grupa, da nisu samofinansirajući?
        Još jedna nebuloza, znala je da neće uči u Parlament?
        Kako će ući, kada nije učestvovala u izborima.
        Da li ste svi tako pametni?

        1. Ko joj je kriv što nije učestvovala, nego žive u zabludi svi iz SzS (sada ne znam ni ko su) da bojkotuju izbore, pa će Vučić priznati Kosovo, pa će gospoda na „mala vrata“ revoluciom da uzmu vlast pa ne ide tako gospodo.

    2. Marinika vam ( SNS botovima) pokazje ugovor o prebacivanju novca sa računa Telekoma, na račun Igora Žeželja, a vama dosadno, a kada Vučić maše praznim papirima, jer niko ne vidi šta piše, vi u ekstazi svi u jedan glas, držite lopova.
      A šta je konkretnije od ugovora?
      Veliki vođa i njegove predstave, uz jeftinu glumu?

  2. Bravo! Samo Marinika Tepic i Dejan Zujovic imaju znanje i harizmu da promene nakaradno, koruptivno lopovsko stanje u Srbiji.

    1. Ma kako da ne, uplatiće vama i svim punoletnim građanima po 100 eur.
      Što bre nepogasite ove tabloide da se narod neprosipa u neznanju.
      Narod je taj koji menja i standard i politiku ali samo ako je vredan u učenju i stvaranju.
      Ostale pojave od pravednika slobodno zaboravite.

  3. Marinika,ako jednog dana ne bude predsednica Srbije,onda će biti izabrana umesto ove nevidljive Zagorke Dolovac.Udri po njima, Marinika !

    1. A kako mislite da neko ko je završio filološki fakultet (engleski i rumunski jezik) bude republički tužilac? Nije neki napredak da sadašnje nestručne „Megatrendaše“ iz vlasti zamenite nestručnim (za određeno zanimanje) osobama iz „opozicije“? Naprotiv. Da ste rekli Borko Stefanović bilo bi OK, čovek je dipl. pravnik, ali filolog… I u želji sa promenama moramo biti ozbiljni i sa „obe noge na zemlji“ inače sve ostaje isto. Samo se menjaju ljudi, a nakaradni sistem ostaje.

  4. Dobro, videsmo ugovor. I? Da li je nelegalan? Da li ima nesto u njemu nezakonito? Ne. Marinika tvrdi da je novac iz ugovora potrosen za nelegalne radnje. Njena pretpostavka. Nigde iz ugovora to ne proizilazi.

  5. Ova bila u Smederevu na protestu protiv zagadjenja ……pa u Smederevu je uvek ovakav vazduh od 1964 kada je pocela da radi tzv.Nova Zelezara -Stara pored Dunava je imala samo jednu Simens Martinovu pec…

    1. Ne lupetaj, dok je radio US Steel zagađenje je bilo svedeno na minimum, a kako očekivati od “braće“ kineza da štite našu životnu sredinu kad su i svoju upropastili?

      1. Hoćemo fabrike, koje nisu radile decenijama, konkretno od kada je otišao USS Steal zelezara se koprca, iz šupljeg u prazno, došli su Kinezi i dobili dozvolu da rade kako rade. Da li je dobro, što se tiče ekologije ne nikako, što se tiče naroda posla plata, pa to sam narod treba da kaže. Na vlasti je da vremenom dogovori sa Kinezima filtere i čistiju proizvodnju, i za Smederevo a i Bor.

      2. Kada su Kinezima skrenuli pažnju na prekomerno zagađenje samo su rekli da zaštita okoline nije bila u ugovoru o kupovini. Kinezi se samo drže ugovora. A zašto je ugovor takav treba pitati svemoćnog i sveznajućeg AV.

  6. Svaki lopovluk treba raskrinkavati. Nije mi jasno zašto pojedinci zameraju Mariniki što se time bavi. To je jedna od najvažnijih obaveza svakog građanina, a ne samo opozicije. Ono što nije dobro je način na koji se to radi. Da pođem od sebe. Godinama sam se bavio privredom i sačinio i potpisao mnogo ugovora, ali svo to iskustvo i stečeno znanje mi nije dovoljno da shvatim o čemu se ovde zapravo radi. Marinika i njena stranka moraju to da dodatno pojasne i to na način da sve bude razumljivo i prosečnom građaninu Srbije. Na osnovu onoga što je rečeno i kako sam ja to razumeo, ispada da je državna kompanija Telekom platila 10 miliona evra privatnoj kompaniji Igora Žeželja da bi ova kupila drugu privatnu kompaniju (Kurir) i još 28 miliona evra da bi Žeželjeva firma proizvela „neke druge sadržaje“, bez navođenja o kojim sadržajima je reč, da li su to „sadržaji“koje će ta privatna firma proizvoditi za potrebe Telekoma i da li je to ukupna cena za te sadržaje ili će telekom naknadno i dodatno plaćati svaki „sadržaj“? Ukoliko je zaista tako, reč je o neviđeno sirovom, bahatom i drskom kriminalu kojim se i država i narod tretiraju kao krpa, a ljudima koji su u tome učestvovali i njihovim političkim sponzorima i nalogodavcima bi trebalo rezervisati mesta iza rešetaka minimalno na jednu deceniju.

      1. Pročitao sam pažljivo više puta i nigde se ne pominje „osnovana sumnja“. Samo „potvrda“ i „dokaz“. Inače, i osnovana sumnja se dokazuje i ne prihvata se apriori kao dokaz.

  7. Tepicka bi trebala da se bavi narodom i programom za bolji zivot istog.To ko je i kako ostetio firme neka se bavi Tuzilastvo.

      1. US steel?! A šta je radio taj US steel u Želzari Smederevo sem što je pretopio tenkove i ostalo oružje?

    1. Ne kontaju, nego ‘vako se bore, a to ljude ne zanima. Gurnite svoje pare (Solak i Djilas imaju i to podosta) u neku proizvodnju, uložite u ekologiju, tu imaju fondovi od EU, pa Srbija da napravi fabrike za reciklažu imale bi ogroman profit (mnogo smo prljavi, aljkavi smeće na sve strane) Pa kada to krene, dovoljno je malo da se razradi, i onda lepo priča mi ovu Srbiju čistimo a ti je trujes, zaposlite ljude dajte im posao malo da se zvuku ruke u džepove a ne prazne price.

  8. Marinika Tepić bori se za interese privatnih preduzeća, sve na štetu svog naroda Srbije, što je za svaku osudu.Ništa konkretno nije dokazala i rekla. Samo neka ne zaboravi da se narod pita i nikada ne zaboravlja ničije ponašanje.

  9. Toliko je evidentno da konkuretnim toliko smeta što Telekom odlično posluje i baš iz tog razloga je trn u oku privatnicima iz tog sektora koji koordiniraju napadima na isti.Ali nemoćni su da bilo šta loše da urade Telekomu.

  10. …Pa kad nestanu projekti, a pojave se devize….. ja mogu samo da se dosecam. Sojic

  11. Alo ljudi, proglašavate ovde Mariniku za neku mesijansku figuru. Žena odrađuje posao za svog šefa, nikada on nju neće pustiti da uradi nešto više. Nemojte da budemo naivni, preko nje eto nama Đilasa „novog“ i „čistog“ nazad. To je promena?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.