Tepić: Vladinim avionom na Skijatos išla i Brnabić

Ostavite komentar


    1. Trebala bi bar da pita one sa ostrva Lesbos, na cije obale dolazi avion Ane Brnabic -koja je kao takva „dobila krila“ kod „demokrate“ A.Vucica.

  1. Pa zasto se zove „Vladin avion’ da li Putin ili Tramp ili Medvedov lete redovnom linijom nacionalnog avio prevoznika?

    1. Miodraže, iskreno se nadam da se šališ, ili da imaš neki interes da napišeš ovakav komentar. Ako to nije slučaj, onda je tvoja inteligencija pod ozbiljnim znakom pitanja!

      1. Zlatane, procitaj ustav Srbije. Najvisi organ vlasti je vlada i njen predsednik. Nije Srbija R. Kosovo pa da ministri putuju privatnim avionom.

        1. Ne može premijer da koristi vladin avion kako njemu padne na pamet. Koristi se za važne državne poslove a ne za bahanalije. Jel ti sad malo jasnije ili treba da ti se crta Miodraže.

          1. Nemoj Miljane da nam diras glavnog sendvicara iz srca Metohije Mijodraga, koji je prodao sve sto je mogao Albancima po paprenoj ceni.
            Vala tipicno naprdnjacki, nem sta

    1. To je skijaski centar, sto mu i samo ime govori – Skijatos. Mondenski skijaski centar na padinama Olimpa poznato po skijaskim skokovima (ali u vodu) i svetkom kupu u mediteranskom trcanju kao i biatlonu i triatlonu ali sa vodenim puskama, pistoljima, kanticama, lopaticama, grabuljicama,…..

      1. Zeljko, Zeljko, lepo ste ovo objasnili.Petica iz geografije. Izgleda da je Zeljku bolje nego nama sto brinemo tudje brige.Da li ste ikada culi da premijer jedne zemlje putuje drugacije nego avionom.Drugo je pitanje jeli premijerka imala tamo neka posla.Sigurno jeste, vredna je ona, zar ne?

        1. Cujes culi ??! Ja leteo sa premijerom Finske pre 3 godine. Redovni let, biznis klasa. Samo u zemljama kao sto je Srbija politicari lete drzavnim avionom za svoje privatne potrebe o racun drzave. U US kada Tramp ucestvuje u kampanji republikanaca po drzavama, leti drzavnim avionom, ali troskove snosi Republikanska stranka. Tako je u normalnim drzavama, a ovde….,

  2. Svaki od gradjana Srbije je gospodinu Brnabicu po nesto platio. Svakom clanu svoje obitelji (to mi Srbi zovemo porodicom ) gospodin Brnabic je omogucio neki „poslic“ koji ima veze sa placanjem iz budzeta. Gradjani dakle svima i svakom od gospodina Brnabica i njegove porodice placa, a sta dobija? Lepa obecanja, cvece i livade i zlatno doba za dve-tri, najdalje pet godina. Kakve smo mi budale.

  3. Kada moze Daca-koferce sa suncanih obala Kariba, ili njima slicnih plaza Madagaskara „spasava“ Srbiju od mrske opozicije iliti tkz Kosova -zasto Ana Brnabic ne bi slicno njemu „branila srbiju“ sa grckog ostrva skijatos.

  4. Dobro de, baš nam deca ne padaju u nesvest od gladi. Nemojmo preterivati. Ali treba proveriti naravno čijim se novcem leti naokolo i zašto.

  5. Alme … da nije isla na “ bracno putovanje ..“ ili “ medeni mesec “ . ako jeste … OPRASTAMO

  6. Mali je imao magareći kašašalj a i neuhranjen je pa su o jednom trošku izlečili obe bolesti.

  7. Šta je Ana Brnabić trebala valjda da pita Mariniku Tepić da li može da putuje vladinim avionom. Ono što je čudno da je dala sebi pravo da izjavi , da nam deca padaju u nesvest od gladi, to je toliko sramno da sramnije ne može biti.

    1. A tebi je normalno da troši državne pare za lični provod??? Gospodo (???) , vi ste nešto puno pobrkali!

    2. Milena, mozda tvoja ne padaju u nesvest od gladi ali ima i koja padaju.Pre neki dan je bio clanak o devojcici koja rece da je najsrecnija kad ima nesto da jede. A najcesce nema.A tako bi volela pilecu dzigericu…a ima takve dece dosta.Sraman je tvoj komentar a i glup.

    3. Milena, botino !!!! Treba da pita i Marinku, i mene a bogami i tebe. Vladin je avion, ali nije Anin licni. Kada bude imala sopstveni avion, moze da leti kud joj volja. Po mogucstvu sto dalje od Srbije. Ali dok ja placam taj avion, nego sta nego da me pita!!!

      1. „stranac u noći“ bravo za komentar , šteta što nije potpisan pravim imenom bio bi još vredniji …

    4. Na žalost mnogo dece u Srbiji gladuje. To su deca na marginama pa se ne vide. A da gladuju, gladuju.

    1. Bas vam hvala za komentar „dr. kadzija “ … VALJAM se od smeha zamisljuci premijera kako trazi ili pokazuje , sa vasim prelepim izrazom , “ gde zeka pije vodu“
      Nisam cuo taj , stvarno prelepi , izraz jos od detinjstva

  8. A da je lepo otišla do Sopota (što Vučič preporučuje), avion joj ne b i bi trebao i ne bi ni bilo ove bruke!

  9. Nadam se da se lepo provela.
    Nije se potukla kao nasi na Skiatosu pre neku godinu.
    Mozda je i bilo nesto (da se prepricava).
    Dogodine idemo i mi.
    Sve se to radi u nasem intresu, ali obicni narod to ne azume.

  10. Pa gde ti Marinika zivis , pa isli su na sahranu MUGABEU preko Skiijatosa, pa to samo treba da izjavi Vucic i svi da kusujete

  11. Oni nas svakodnevno ubeđuju da se u Srbiji lepo živi , gladajući svoje plate , provode i troškarenje po njihovom ćefu a to što je 60 % građana Srije na rubu siromaštva ili nemaju za hleb to se njih ne tiče i ne vide to

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.