Tepić: Vrednost Dačićevih letova i leta do Skijatosa preko 25.000 evra

Ostavite komentar


  1. Bravo, Bravo, Bravo
    Svaka Vam čast. Tako se to radi. Oni se ponašajau kao da im je to babovina, a narod gladuje.
    Juče u Blicu pise o sumnjivom biznisu bivšeg predsednika i da je u Fondaciju Dragice Nikolić donaciju uplatila Staklara Paraćin koja je propala, radnici štrajkuju a staklaru je preuzeo Srbijagas. Opet Dačićev saradnik.

  2. Evo ja, evo ja, da objasnim sta je Dacic radio u luksuznom letovalistu u Turskoj: zaprasivao komarce, da se ostalim VIP-ovcama i VIP-ovcima obezbedi mir od krvopija. Ili, npr, da se komarci ne zamrse u bradu Marijana Risticevica, da ne obrisu tetovazu Cedi, ne usisaju stomak Canku i Sheselju…

    1. Jel Tepicki zao Eura ili što je Dacic nije poveo na putovanje avionom
      Ili prosto Ljubomora

  3. Koliko se ja secam Vuka Jeremica su nazivali leteci ministar. I u to vreme zemlje su listom priznavale nezavisnost samoproglasenog Kosova. Koliko Dacic leti ne znam ali vec 15 zemalja povuce priznanje. Od Dacicevog letenja ima neke koristi, da nema ne bi zemlje kvinte trazile da on obustavi te svoje aktivnosti.

    1. Pa je vidim za njegovog boravka u Antaliji i Turska povukla priznanje. Ajde ne lupaj glupi sendvicaru, nego radi nesto u tom EPS-u, EMS-u, Vodovodu ili gde si se vec uvalio.

    2. To sto je leteo Vuk J. ni po jada, nego sto je uobrazenko uvek dizao specijale. Imate sve na sajtu BIRN, covek milione trosio na letove, jer zaboga ne moze da se vozi sa obicnim smrtnicima. Ruku na srce Ivica se bezbroj puta vozio komercijalnim letovima za razliku od kepeca.

      1. Da li je moguće da se i ovo dešava. Građani sakupljaju novac kroz humanitarne akcije, bolesne dece i odraslih ljudi. Mnogi nemaju za put u inostranstvo, a da se nepriča o troškovima za lečenje. Pa da li ste vi normalni?
        SPS je zlo i rak rana srbije i izjeda malo po malo, može se rešiti samo sečom u korenu. SPS mora nestati sa lica političke scene. Stranka koja se uništava naš narod, kao što od jedne trule jabuke u korpi istrule sve. Narode ova vlast mora da ode.
        BOJKOT IZBORA!

        1. Ljubi te majka tako nepismenu ali pametnu za ne verovati. Nego šta, šta ima ministar inostranih poslova da putuje a i ako putuje ima da ide vozom i to običnim, ništa spavaća kola, da se ne troše narodne pare.

    3. Kako vas više nije stid i sramota ,vas komunističke radikale. Uništili ste i pokrali Srbiju od 45′ do danas ,pa zbog vaše odvratne i šizoidne naravi su nas i bombardovali 78 dana,izgubili ste sve ratove ,izgubili ste Kosmet . Celi svet i vaša Rusija uveli su nam sankcije . O čemu vi više Lopovi pričate ,Da nije bilo nesrećnog Đinđića koji je lično sprečio da se narod obračuna sa vama 5. oktobra ,nebi vi sada ovde lupetali i pretili . Ali nikad se nezna šta nosi dan i noć , kažu moji moravski srbi . Zato marš u njive i na planine , ovce da čuvate , jer i za to niste dobri. Najbolji ste u ćelijama .

      1. Na kojoj si funkciji bio od 2000.do 2012?Da zovem vatrogasce,baš si pregoreo?Ratovi u bivšoa Jugoslaviji su planirani mnogo pre nego su se desili,i ma ko bio na vlasti nije mogao da ih spreči.

    4. Ljubka ajde nabroj bar pet od tih 15 drzava, ja pokusavam al’ geografija mi nikad nije bila jaca strana? Pomozi mi?

      1. Ajde ti meni pomozi da se setim samo tri dobre stvari koje je Jeremić uradio za Srbiju,ma može i samo jednu dobru stvar,ali da nije imao neku proviziju.

    5. љуби те мајка,земље су листом признавале Косово због Дачићеве и Слобине политике деведесети,због Слобиних хладњача и масовних гробница, а не због Вука.Крив је за свих 115 а повуче 15 и шта треба да му захвалимо.не може да се опере да их врати све на нулу.Вук има углед у дипломатији такав да је догурао до другог човјека УН,а Дачић има такав углед да је међу свјетским дипломатама догурао до прве столице дворске луде,како га ословљавају у диплом.коровима.

  4. Страшно. А колико су до сада изашли трошкови пива и музике за напијање бесплатно особа са слободним временом да глуме „протест 1 од 5 милиона“ и да се праве да то није Ђиласова „странкаслободе и правед и савез за србију демократске стренке“ Мисли ли ова Чанкова питбуловка која сада као кербер насрће за Ђиласа да смо сви ми глупи и да нико неће да препозна да се „жути лопови“ крију иза више назива „странака“ и чад једног „савеза“ коме су дали име „сриба“ да прикрују жуту боју. Просто је неверватно да поред вучићевих гласача и сами „ути“ заборављају да су баш они срушили сваку шансу за успостављање демократије улазећи у коалицију 2008 баш са Дачићем. Они који су извукли Дачића из канализације историје се сада жале на њега. Невроватно

      1. Ja sam jedna od 5 miliona i bila sam na svim protestima. Nisam clan nikakve stranke a ono o pivu i potplacivanju necu ni da komentarisem. Sramota !

    1. Auuu strasno. Taj internet botovski tim SNSa treba da bude kao neka elita mozgova, a oni ubacise ovu sa promajom u glavi. Nisu u stanju ni pismene botove da pronadju u svojim redovima.

    2. Najveci zuti lopovi su u tvoju omiljenu sns-bandu na celu sa huljom i vodjom ulicnih bitangi? Oni koji to nevide ili nezele da vide su herberi i klasicne zaslepljene budale?

    3. Šta reći kada pročitate ovakve i slične komentare nego – strašno! Toliko neprosvećenog sveta. Potsetio bi takav svet da je prosvećenost izlazak čoveka iz stanja nezrelosti. Nezrelost je da se svoj razum upotrebljava bez vođstva nekog drugog. Sve što su nam Vesna i ljubica napisale može da se svede pod jedno -žalosno.

    4. Sve i da su bili nekakvi troškovi od „piva i muzike“, ovde nije bitno koliki su bili, nego ko ih je platio. Ako je i bilo takvih troškova (a nije, to je samo jedno od vaših uobičajenih botovskih laži i podmetanja), platio ih je Đilas, Šolak ili neki drugi iz kategorije što vi botovi zovete „žuti lopovi“. (Koji su izvukli tog odvratnog Dačića iz „kanalizacije istorije“, da bi ga zatim Vučić preuzeo, je li tako?)
      Međutim, bitna razlika u poređenju s tim „pivom i muzikom“ je to što je ove Dačićeve troškove platio budžet Srbije, dakle između ostalog, i ja, pa čak i ti, botino ograničena!
      Ali ti si toliko otrovan botovskim sendvičima, da to ne vidiš i ne razumeš! Ili ne želiš da vidiš i razumeš jer smatraš da je sve dobro i u redu, samo dok ti redovno ide platica u državnoj službici-ladovinici, ništa posebno ne moraš ni da radiš, sem da kuckaš glupe komentare i hvalospeve Vođi, i povremeno te kao ovcu utovare u botbus, pa teraj na miting podrške Vođi? I ti misliš da si uspeo u životu?! Ako je to tebi život, onda ti nema pomoći…

    5. Pa nisu zutaci izvukli Dacica iz kanalizacije. On je njih izvukao. Dacic je mogao da pravi vladu i sa radikalima , ali je izabrao zute lopove i Dinkica sa 1000 evra za besplatne akcije. Da nije bilo tako zutaca bi nestali sa politicke scene jos 2008. god.

    6. сестро слатка,по тексту ти си имала највеће трошкове за пиво, отријезни се па онда куцај,али нешто паметно. и кад попијеш пиво немој разбацивати гајбе као овај текст.

  5. Marinika, nece Dacica razresiti predsednica vlade jer ga nije ni postavila. Nece on (a) razresiti ni sebe jer se nije ni postavila. Ova mora ce trajati jos dugo i zbog toga sto na tvoje pitanje cak i bedni, neuki svet ima samo jedan odgovor:“Sta nju za to briga, imao sam pa sam platio. To je bre nas Ivica“. E tako ti je to Marinika i zaista ti zelim puno upornosti u daljoj borbi. Ja sam postao kao i vecina, sedim i cekam da ovo prodje.

  6. Kakva smo mi stoka od naroda.
    znači krao onaj prvi, pa što ne bi i ovaj.
    A to što ti dete ili unuče ne radi u struci nego prodaje na pijac ili beži u inostranstvo , misliš da je neko drugi kriv.
    Vlast je odgovorna što država propada. Vlast troši pare naroda
    Dačića pod hitno smeniti, milom ili silom.

    1. Kad si već tako i toliko “pravedan i pošten“,zašto nisi to tražio i od Jeremića,koji je koristio najluksuznije hotele,išao državnim avionom da završava privatne poslove…sve o trošku države,a ni jedna džava nije ni razmišljala o povlačenju priznanja KiM.

      1. Ljubisa, kamo srece da si originalan, ali si obican bezmozgovic, jer ponavljas tudje – Vuciceve lazi: od Jeremica nije trazio jer je On, Jeremic, castan covek. Vucic lansira laz, a vi bezmozgovici ponavljate kao pokvareni gramofon..
        Bilo je lopova u Jeremicevo vreme, ali su procesuirani, odbaceni, a onda je sultan Vucic abolirao, uclanio kao instruktore: Vesic, Dinkic, Knezevic, Zorka koridorka, Ceda, Canak…
        Ne lazite, BRE, maltretirali ste jedino Miskovica, jer je Srbin Moravac, ali negujete Ljuana Bekaja, cak mu tepate „Milan“, pa Srbija u kandzama kriminalaca prekodrinskih!
        Znas da je Srbija najnesrecnija zemlja na svetu – jer joj je Bosna – ZAPAD!
        Cast opljackanim i prevarenim prekodrinskim Srbima, imam samo protiv desperadosa bez struke, bez dana staza – a zajahali Srbiju!!!

  7. Staklara nema da plati struju i gas, al ima za donaciju Dragice Nikolić i Tominu elektanu…
    Bajatović i SPS su okoreli mafijaši, muzu li muzu, godinama decenijama…
    NJih samo ulica može da smeni.

  8. Srbijagas plaća po prioritetima, prvo Dragici pa ako ostane za struju i gas,
    Preveslali su ovi iz SPSa i Tadića i Koštunicu a i Vučića.
    Ulica ih samo može zaustaviti
    6 oktobar

  9. A koliko li su tek kostali nikolicevi i vucicevi letovi do Kine, Amerike, Rusije, Nemacke, Engleske.. I sta su oni uopste radili tamo da li je ijedan poslanik pa i Marinika Tepic ikada postavio pitanje u Narodnoj Skupstini.
    I koja vajda od toga. Ako cemo zbog demokratskog bratstva ili sestrinstva rusiti svaki pokusaj da se izvadimo iz zivog blata, u koje smo upali posle pada Berlinskog zida, onda je bolje ne baviti se politikom.
    Nadajmo se da ce Dacicevi LETOVI uroditi plodom inace
    crno nam se pise.

  10. Srbijagasu je sve dozvoljeno, uzima kredite i kupuje propale firme po Srbiji, proširuje delatnost. Na kraju godine otpiše nenaplaćena potraživanja i dugovanja i isknjiži a gubitak država plaća iz budžeta, to su pare građana, a onda Bajatović grakne sa lažnim izveštajima kako dobro posluje,. Uvozi gas preko Jugorosgasa gde proviziju dele ruski i srpski tajkuni. Tako je otkio Insajder.
    Ponašaju se kao da je ova država njihovo vlasništvo. Čuvaju kao tuđe a troše kao svoje.
    Aman dokle više, sve im je malo… Tako da je ovo što je Dačić potrošio na račun naroda sića.

  11. I opozicija ima svoje fikuse…! Cena je 25.000,a vrednost puta,pokazace,tzv. istorija Srbije…

  12. Dobar dan,
    citam vesti na kuriru i naidjem na „strucnu“ analizu izvesnog gospodina za Vucica, Djilasa,Jeremica… Ono sto je mene kao nepristrasnog posmatraca zapanjilo je broj od 100% komentara na text koji velicaju lik i delo aktuelnog premijera. Inace analiticar je nepristrasan, clan Sns-a. Zivimo u totalnoj pomracini morala, svesti, kulture, medija. Zaista ne vidim svetlo na kraju tunela. Prijatan dan zelim.

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.