Tepić: Vučić lično posredovao u prodaji oružja

Vođa Al Kaide Kalid Al Šarif na svečanoj večeri u Domu garde
Kako se u državnoj delegaciji našlo mesto za trgovca oružjem Slobodana Tešića

Ostavite komentar


    1. Dragomire, da li ti je neko, makar u sali rekao da si budaletina neopevana? Ako nije evo ja ti kazem?

    2. Kao što branim vas koji ste na strani vlasti, kada vas nazivaju sendvičarima i botovima, tako sada moram da stanem na stranu gospođe Tepić, iako se ne slažem sa njenim stavovima. Sram vas bilo!

      1. tema je ozbiljna, ali neka dokazuju suprotno, i opoziciji se lepe neproverene i sumnjive price samo da bi se oblatili!a ovo ne verujem da je izmisljotina!

  1. Marinika,carice,udri bagru svaki dan,morace da odgovaraju jeenog dana!puno dokaza ima za mafijask poslove! Bravo Marinika!podrska

  2. Kada sve bude normano, obelodaniće se, i za Ivanovića, i za ko zna još koliko ubistava od 90-tih, do danas. Ćuruvija, Djindjić, ….. Sva će zla radikala uskoro da isplivaju…..

    1. I kada se bude konacno znalo ko je nalogodavac aubistva Karadjordja?

  3. Majko mila ! ! ! Sta nam rade ovi sto prodaju “ zlatno doba “ a usput i “ muljaju “ sa oruzjem . Obavestite Evropsku javnost ili institucije EU , cim se pojave u Beogradu

  4. Otac ministra policije, pored toga što ima privatnu firmu koja se pominje kao posrednička u trgovini oružjem, i dalje je u redovnom radnom odnosu u Telekomu gde je direktor jednog od sektora.
    Sposoban neki penzioner……

  5. Vučić ne demantuje „posao“ u Libiji i razgovore sa Al Kaidom. Jasno je da sve ovo ne može proći bez njega.

    1. Istina je kao svetlost, nemoze se sakriti? Sta posle baron „lale“ sa sprzenim mozgom, kako ces da se pravdas za svoju zabludu?

  6. Pa odgovorite mi više; da li Vučić više podržava liniju kumova Gašić – Tešić ili porodičnu manufakturu Stefanović? Dobro, podržava obe, samo me interesuje koja mu je draža i bliža?

    1. @dr etker zaboravili ste dr Maloga, sto veci lopov to blizi srcu- al ce puniti bajboke!!!!!!!!

    1. Strasno? Strasno ce tek biti
      kad botovi budu vracali novac koji su „otimali“ od gradjana.Jovo je na Vas mislio,jer gazde se nece ni okrenuti za vama!Sami ste
      ostali na vetrometini.

  7. Jbg ovo ti je srbija kako kazu kad nece narod da uradi kako treba da se menja vlasti i vucica i da bude lepo sramota i jadno kad vidim osobe za sta se prodaju za stranku sns za vucica dabi dobijali posao i ako nisu zavrsi la za to sa 8 razdreda ili sa poljoprivrede skole budes sekretar a zavrseno nema i dobijes platu veliku 800€?sramota a ostali nista nema posao oduzimamu se sve kad ce ta istina izaci na delu bice pravda je spora ali je dostizna

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.