Tepić zatražila javni razgovor sa direktorom EPS-a o poslovanju tog preduzeća

Ostavite komentar

 1. Radnici EPSa imaju ubedljivo najvece plate u javnom sektoru.U EPS iskljucivo dolazi partijski kadar,uglavnom sa losim znanjem i radnim navikama,bahati i nekulturni.Oni se sigurno ne bune.

  1. Radnici eps imaju zasluzene plate,her casno I posteni radesvoj posao,za razliku od propalih politicara Koji zive na grbaci naroda,

   1. Mučenici
    To nam reče ministar Antić u sred Skupštine Srbije i skoro se zakleo da ćemo razgovarali, to je bilo u januaru… Svaka čast ljudima koji rade, a ostali su užas! Kakav razgovor, kakva istina… Nema toga, baš bih volela da vd Grčić objasni puno toga.. Al ništa od toga..

 2. Gospodjo,uz svo uvazavanje,morate da shvatite da ste sada samo obican gradjanin. Trebalo je to ranije,dok ste bili poslanik. Sada? Zasto bi vas uopste primio na razgovor?

 3. A ako kancelariju direktora EPS-a ne otvore 5.Oktobra da li će Marinika povesti nikada dosanjani „Šesti Oktobar“…
  Sramota, tolike godine je bila narodni poslanik i nikada nije postavljala ovakva i slična pitanja.

 4. Da li planira da raskrinka EPS mafiju i u vreme vlasti Tadića, dok je njen šef bio ministar i gradonačelnik BG ili samo za vreme ove vlasti? Da, kladim se da je tada EPS poslovao transparentno, pa nema potrebe za istragom.

Ostavite komentar

Politika

Alimpijević nakon Putinove anaksije: Rat se nastavlja, mirovni pregovori su jako daleko 10

Alimpijević nakon Putinove anaksije: Rat se nastavlja, mirovni pregovori su jako daleko

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je dokument o prisajedinjenu Hersona, Donjecka, Luganska i Zaporožja, koje se od danas praktično smatraju delom ruske teritorije. Putin je tom prilikom rekao da kijevske vlasti moraju sa poštovanjem da posmatraju izraz slobodne volje građana koji su na referendumu odlučili da se pripoje Rusiji. Da li se rat u Ukrajini bliži kraju ili je ovo uvod u vrhunac sukoba u emisiji "Među nama" govorio je novinar Vladan Alimpijević.

Naslovna strana

1. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.