Tišina tamo, ja predsedavam

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. I da se ne zaboravi istupanje one Pilje, još veće sramote, bahate sns nade.

  2. A pored toga,što smo dozvolili da nas Aca izdresira i stojimo u stavu mirno ili zanemimo,kad vikne“Tišina“ i još nešto doda u sebi ali zbog direktnog prenosa,kućno vaspitanje nedzvoljava da glasne kaže!
    Zašto dežurni komentatori i komentatorke,čekaju kao zapeta puška,skoro svi do jednog,da neko drugi
    „Povede kolo“ i onda kreće kanonada komentara?
    Da li vam je baš za sve potreban Neko,ko će vas uhvatiti za uvce ili ručice?
    A posle se pitate….
    A?

  3. Jeste li sigurni da je to ućutkivanje Vučića na sednici SB objavljeno u njegovim medijima?

  4. Tri minute Vucku, tri minute predsednici tzv.republike Kosova. Eto na sta smo spali.

  5. Najnoviji, iskonski, neprijatelj Srbije – Malta (samo zene:). Kupiti jos aviona sa narodnim novcem (zaduziti ih) i ici plakati Putinu.

  6. … mislim da je shvatio da će drugi put ona džudiskinja da ga oleši ako ga vidi a kamoli da nešto zucne.

  7. Ovaj veliki problem Srbije treba neko da smesti u zapećak, kulturno i nedvosmisleno baš kako je to uradila gospođa predsedavajuća. Pozdrav iz Vojvodine

  8. Vanesa Frejzer bi tako lupila o sto Amerikancu, Englezu, Francuzu, Izraelcu, Izraelcu, Izraelcu… ili Nemcu? Politika Srbije je u zalosnom stanju ali ovo lupanje o sto je takodje simbol takozvanih „zapadnih vrednosti“ danas. Kao sto se i kaze u tekstu – Nije se, doduše, čulo „tišina tamo“, ali lupanje o sto jeste. Dakle isti Vucic, drugo pakovanje.

  9. zar vas nije sramota sto sve to trpite ? a dokle cete ? dok svi ne pocrkate a ova mrcina ne pobegne ?

  10. Šta se pravite blesavi? Lupanje predsedavajuće šakom o sto da bi ućutkala govornika u najvišoj svetskoj ustanovi daleko je veći izraz prostakluka i primitivizma nego Vučićevo ponašanje za internu upotrebu. I to lupanje dolazi od osobe iz banana države koju čak i ova ovakva Srbija može da stavi u svoj džep.

  11. @Rule. E moj Rule, sve je kod vas kada vama ne odgovara „takozvano“. Realnost je drukcija. A sta je trebalo? „Takozvanom“ predsedniku dati sat vremena kao na Pinku da vrsi monolog o letecim taxima i EXPO? Illi kako same 2 sata spava a 22 radi….za „narod“…

  12. Ja se nisam navikao i ne nameravam. Gadim se takvog njegovog ponašanja i borim protiv iskompleksiranog vlastodršca na sve moguće načine. Pa šta ako još nemam rezultata, osećam se bolje jer ne ćutim. Za sada dovoljno.

  13. Malo izvinjenje: Najnoviji, iskonski, neprijatelj- Slovenci (ali ne Slovenci nego Slovenci – kako kaze). Kupiti jos oruzja,jos zaduziti zemlju, jos Expo-a bla, bla, bla, bla…..,
    Tko ovo vise slusa?!

  14. Setim se odmah,kad je poredao celu Vladu u kohlice u ćošak..pa se ruga s njima

  15. Razmislite na koga je napad večitih zlotvora. Da li će se obiti o glavu Srbiji ili samo Vučiću? Svako ko stane na stranu interesa suprotnih Srbiji je nepriljatelj Srbije.
    Takođe, razmislite o pojmu „korisna budala“. Imamo primer Crne Gore.

  16. Kada se pogleda realno…onaj kukavni udbaš šešelj je bio kud i kamo hrabriji, on je pravio skandale tamo po Hagu…ovaj ućuti kao miš kada ga pogleda maltežanka Frejzer!Sad će on, kada se vrati, da se iskali na onim svojima….kako se zove onaj sa neobičnom glavom, što je radio u EPS-u ili na koga je već sve vikao ne znam…..

  17. Kad malena Malta sa nama onako brise pod, sta li tek rade ovi veci? Nasa reputacija u svetu je otisla u minus sa ovim patriotama. Na kraju ce nas zapisavati u prolazu, onako ko neki pas zbun ili banderu. Neverovatno koliko smo nemocni i beznacajni.

  18. Vanesa mu je opravdano pokazala granice zvaničnog diplomatskog protokola ali i lepog ponašanja. E sad što će on to na TV Pink, RTSu i TV Happy za domaće potrebe predstavi u drugačijem svetlu je opšte poznat problem kod njega

  19. Ocigledno da autosovinisti nemaju problema sa primitivizmom ni sa primitivcima ako je usmereno prema onima koje ne podnose , u ovom slucaju protiv Vucica tj. Srbije jer nije tamo Vucic kao privatno lice nego kao predstavnik (ma kakav da je) Srbije. Otuda i ovo licemerno i a la Stkholmski sindrom preuvelicavanje i glorifikovanje tog „udarca o sto“ ili onog srbofobnog novinara Al Dzazire koji je pre koji dan pokazao srednji prst delegaciji Srbije pa do nesrecnog Topalka.

  20. Neko napisa šta će nam se još desiti. Još gore,gore,gore…dok nas ovaj umišljeni bude vodio. Mediji su za svaku osudu ,jer ovom umornom narodu serviraju laži i prostakluke. Žao mi je ove lijepe zemlje što propada.

  21. Pred očima su slike sledeće. Tito u okruglom salonu, pred Niksonom (1971), zavaljen u fotelju, ‘ladno pali tompus. Nikson trepka okicama. Ovaj naš i premijer Kosova Avdulah Hoti (2020) u Beloj kući, sede u magarećim klupicama i trepkaju oklicama, a među njima se razbaškario gazda Tramp, sedeći za masivnim stilskim stolom od mahagonija. A posle isto pred Trampom, koji sedi za istim stolom, čuči na hoklici, skupljenih kolenca i opet trepka okicama.
    Rasvrlio se ovaj naš i naplakuje od sreće i ponosa: „predsednik Tramp mi poklonio penkalo“. I to penkalo iz hrpe istih, koje razbacije Tramp svakome ko uđe kod njega
    I sad, izmećari ovog našeg jadnička i kukavelja, „junački“ mere rep mrtvom lavu, tj. Titu.
    Baš me briga za ovog našeg, sramota me kako smo dozvolili sebi poniženje da spadnemo sa Tito figure svetskog lidera, jednog od trojice pobednika nad nacifašizmom, na ovu beznačajnu plemensku pojavicu.

  22. Bas mi je drago da je udarna vest to sto je predsedavajuca udarala o sto i ucutkala bar na kratko AV

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.