Todorović Štiplija: Prošlo je vreme trpljenja

Ostavite komentar


  1. Evropu i USA ne interesuju demokratija i ljudska prava građana Srbije koje gazi tiranin na vlasti već samo njegovo priznanje Kosova kao nezavisne države.Deset godina oni Vučića tapšu po ramenu dok sprovodi najgori teror i diktaturu očekujući da ispuni ono što je obećao.Sada kada ih je preveslao očekuju da se napalimo na njihova prazna trućanja i nasednemo na njihove „demokratske“ trikove.Evo vam ga pa ga sada sami rešavajte,da je priznao Kosovo mogao bi sve neistomišljenike da strelja ne bi prstom mrdnuli.

  2. Sreca nasa te evropski Parlament oduze nasem Velikom Nevolji i zadnji argument,bolje reci alibi da izda srpsko Kosovo i Metohiju.Ovim izvestajem dobija Srbija i Evropa-gubitnik je Nemacka i Kurtijeva dzamahirija*….zvuci paradoksalno no,hvala bogu istinu cemo saznati,ako ne odma onda posle vlasti Nejakog Urosa,pardon-Velike Nevolje….!

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 7

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.