Tomanić: Srbija zarobljena država, EU previše tolerantna prema tome

Ostavite komentar


  1. Da je poturica gori od turčina naučiše Srbi mnogo davno.

    Ako misli gospodja Tomanić to što kaže, pa neka se doseli ovde i udje u politiku da menja to što misli da je naopako, a ne da nam soli pamet ovako ili onako.

    1. Evo, ja cu da vam DOSOLIM! Mozda vas je vas neopravdani bes omeo u citanju. Gdja Tomanovic ZIVI u Beogradu. Sediste Evropskog fonda za Balkan (ona je direktorka), nalazi se u Ulici Majke Jevrosime. Sta to znaci „udje u politiku“, da li ste vi „usli u politiku“ kada pisete uvredljive komentare? A mozda i oni koji daju „EU je daleko najveći donator u Srbiji jer je obezbedila bespovratna sredstva u visini od 3,6 milijardi evra…“ mogu da se upitaju kuda idu njihove pare?

  2. Pa što ne pomogoste BiH, CG, Hrvatsku, Bugarsku, Makedoniju već kod nas dolaze na vakcinaciju. Lupetaš za sve pare.

  3. Autorka ima apsolutno ispravan stav.Srbija obiluje problemima,a medju prvima su stranke i pojedinci koji se grcevito bore za vlast,bez obzira na okolinu.Zatim je nereseno pitanj nezavisnosti pravosudja i korupcije na svim nivoima.Pogresno je od strane EU upumpavati novac na Balkan da bi bio mir,jer ovo je lopovska rupa bez dna.Jednostavno:lustracije i efikasno sudstvo.

  4. Зашто је Британија побегла од Вас незаробљених???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.