Tomas Haker: Očekujemo nezavisnu istragu u vezi sa izbornim nepravilnostima, izbori u Beogradu morali bi da se ponove

Ostavite komentar


  1. Kada je Izrael u pitanju, Nemci su manji od makovog zrna, ne da ne smeju da pisnu nego izigravaju vece Izraelce od Izraelaca. Sa druge strane, kada su Srbi u pitanju, tu vec nemaju tih problema i ogranicenja iako su odgovorni za ubijanje, etnicko ciscenje i genocid nad Srbima i nastavljaju da se ponasaju kao da je Hitler pobedio. Ista arogancija, umisljaj da imaju prava da se mesaju i uredjuju tudje dzrave u skladu sa njihovim interesima, ucene, zloupotrebljavanje EU integracija i EU institucija.

  2. Da li svi ovi imaju konkretne dokaze za sve optuzbe koje su izgovorili? Samo uopstene optuzbe, neka navedu neke konkretne primere, imena ljudi, adresu itd. Ovo nazalost izgleda na jeftino politikanstvo. Zao mi je Srbije, jer ima samo ovu jadnu nesposobnu opoziciju, koja nema ideja za razvoj Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.