„Specijalna operacija“: U potrazi za Tomislavom Nikolićem – koji put vodi do izjave bivšeg predsednika?

Ostavite komentar


  1. Koliko se secam, za taj „Savet“, godisnje izdvajamo 1,2 miliona evra i onda ova prica, nije vise smesna.

  2. Ma koja specijalna operacija, ma koja potraga o čemu govorite i zašto nam sve to govorite o bivšem predsedniku Nikolić Tomislavu.

  3. Čudi me da niste pokušali na Savskom nasipu. Tamo Toma i sinovi imaju dve nelegalne vikendice. Lepo je vreme pa je možda tamo na odmoru. Vredi pokušati.

  4. Nacionalni savet za koordinaciju, hahahaha…. hahahah… ahahahaha… hahahah, ahahahahahahah

  5. ….a da pokusate iz Kineske ambasade da pozovete.. Toma samo sa velikim silama komunicira…ili SMS poruku posaljite na kineskom…

  6. Au čoveče,prosvetni radnik,kada ode u penziju(punu penziju) ima oko 1000 din po godini staža!
    Pa državo sram te bilo!

  7. Katastrofa čime se bave ovi mediji. Šta koga briga kada će se pojaviti u javnosti, pa se diže tolika hajka na Nikolića. Kada čovek bude hteo i želeo izaći će u javnost. Ne znam čemu tolika potraga kao da su iz Danas-a „Šerlok Holms“!

  8. O kakvom povratku Nikolića govorite. Pa Nikolić je uvek bio uz SNS i nigde nije išao.

  9. Čuvena je Nikolićeva izjava „Ja sam dovoljno imućan da ne moram da se bavim politikom“.

  10. Šta sve plaća ova srpska sirotinja dobro da nas joś ima, da nismo izumrli kao narod. Koliko privilegija, i kako se bahate kada se doĉepaju vlasti to nije normalno. Nije ĉudo da se o vlast tako otimaju da bi život dali za tri dana vlasti, kad su sebi „prepisali“ toliko privilegija, osim onoga śto pokradu, da ne moraju nikad viśe da rade. Izmislili zvanja i zanimanja da muzu tri ĉetri plate od ove krave muzare u koju se „patriotski“ zaklinju dok pune dzepove. Tako se sve smučilo narodu da i ono „živela Srbija“ što Vučić svako malo ispaljuje brzinom munje deluje kao ruganje glupom narodu. Sve za vlast, vlast ni za šta.

  11. Da mu se prestane placati fantomska plata ili da mu stigne resenje da se mora iseliti iz vile za mesec dana da vidis kako bi se parazit odmah javio.

  12. Kulise imaginarijuma malog aleka.
    Veoma skupe kulise.
    A placamo mi, gradjani Srbije, O J A DJ E N I!

  13. Pa nije lud da napusti blagougodnost povucenog i mirnog zivota u stecenom bogatstvu i vrati se u stresnu politiku. Ovaj je najbolje prosao od svih, omrsio se dok je „sijalo sunce“ i na vreme se povukao u „debeli hlad“

  14. Neki od ovdašnjih komentara potvrđuju teoriju da zlostavljani , na neki način, vole svoje zlostavljače.

  15. Može da posluži 2027 da se kandiduje za predSednika a Vučiću obezbedi prolaznost za premijera. Mislite o tome

  16. „Specijalna operacija“ vodi direktno na Savski nasip na Novom Beogradu gde je gospodin Nikolić oteo bespravno od države Srbije komad zemlje na kojoj je bespravno sagradio dve kuće .To isto je uradio i prvi komšija ,snajin otac,Bačević bivši ambasador Srbije u Kini (tako je branio suverenitet i teritorijalni integritet države Srbije pljačkom njene imovine).

  17. On je izgubio fakultetu diplomu a ne zna na kom fakultetu ju je zaradio. Sada je u potrazi za fakultetom koji treba da mu izda duplikat. Zato ga nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.